Neler Yeni

Laptop uyku moduna geçme sorunu

emresnggr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Songur
selam arkadaşlar acer laptopumda f1 tusunun üzerinde uyku moduna geçme simgesi var ben oyun oynarken filan esc ye basmak yerine yanlışlıkla f1 e basıyorum ve laptop direk uyku moduna geçiyor. normalde uyku moduna geçmesi için fn tusuna basılı tutup f1 e basmam gerekir bunun bir ayarı filan varmıdır ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Han Omaç
selam arkadaşlar acer laptopumda f1 tusunun üzerinde uyku moduna geçme simgesi var ben oyun oynarken filan esc ye basmak yerine yanlışlıkla f1 e basıyorum ve laptop direk uyku moduna geçiyor. normalde uyku moduna geçmesi için fn tusuna basılı tutup f1 e basmam gerekir bunun bir ayarı filan varmıdır ?
o bir arkadaşımada oluyordu ama herhangi bir çözümü yok galiba buga giriyor muhtemelen tavsiyem o ayarı pil bölümünden kapatman.

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
valla bilmiyorum ama ayarlardan bi tuş atama bölümüne bi bak derim

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
BIOS menüden Action Keys Mode'u kapayıp tekrar deneyin. Böylece uyku moduna girmesi için FN+F1 yapmanız gerekecektir. (Benzeri bana da oluyordu F1'e basınca Microsoft Edge açılıyordu bende böyle çözdüm.)

emresnggr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Songur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
BIOS menüden Action Keys Mode'u kapayıp tekrar deneyin. Böylece uyku moduna girmesi için FN+F1 yapmanız gerekecektir. (Benzeri bana da oluyordu F1'e basınca Microsoft Edge açılıyordu bende böyle çözdüm.)
teşekkürler deniycem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olmadı :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hatta öyle bir ayar yok

Son düzenleme:

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
FN+NUM LOCK, olmazsa FN+ESC kombinasyonlarını deneyin.

Top Bottom