Neler Yeni

Laptop vs masaüstü bütçeye göre hangisi daha mantıklı

Arda_1xxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Arda
Arkadaşlar kendime bir pc alıcam lakin kararsız kaldım genellikle valorant gta5 need for speed lol tarzı oyunlar oynıycam kararsız kalmamın sebebi bütçe
Eğer laptop alırsam 20k civarı max 22
Masaüstü alırsamda 13k civarı
Masaüstü pc monitör dahile max 16k
Bütçenin böyle olmasının sebebi hem mönitör ama asıl sebebi ailem alırsam laptop almamda ısrarcı o yüzden masaüstü pc için çok çıkamıyorum eğer bildiğiniz sistemler varsa önerebilir misiniz? ikinci el sıfır farketmez ama laptopta sıfır bakıyorum birde önerebilirseniz 8-9k civarı bi sistem önerebilir misiniz? teşekkürler

grasdiyas

80+ Silver
Arkadaşlar kendime bir pc alıcam lakin kararsız kaldım genellikle valorant gta5 need for speed lol tarzı oyunlar oynıycam kararsız kalmamın sebebi bütçe
Eğer laptop alırsam 20k civarı max 22
Masaüstü alırsamda 13k civarı
Masaüstü pc monitör dahile max 16k
Bütçenin böyle olmasının sebebi hem mönitör ama asıl sebebi ailem alırsam laptop almamda ısrarcı o yüzden masaüstü pc için çok çıkamıyorum eğer bildiğiniz sistemler varsa önerebilir misiniz? ikinci el sıfır farketmez ama laptopta sıfır bakıyorum birde önerebilirseniz 8-9k civarı bi sistem önerebilir misiniz? teşekkürler

vram konusunda biraz sıkıntı çekersin gibi duruyor bu laptopta

bütçe çıkarsa azdaha

Arda_1xxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki 13-14k değerinde bi pc mi yoksa laptopmu mantıklı
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-5500-gtc-1650-4gb-a520m-k-500gb-ssd-16gb-ram.html şu pc de anakartı asus yapıp ram ssd arttırsam bu mu yoksa sizin attığınız 4050li laptopmu daha mantıklı

Son düzenleme:

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi

grasdiyas

80+ Silver
Peki 13-14k değerinde bi pc mi yoksa laptopmu mantıklı
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-5500-gtc-1650-4gb-a520m-k-500gb-ssd-16gb-ram.html şu pc de anakartı asus yapıp ram ssd arttırsam bu mu yoksa sizin attığınız 4050li laptopmu daha mantıklı
4050 laptop daha mantılı 1650 bildiğim kadarıyla güçsüz bi kart

2. El kasa piyasasından anlamam ama dediğiniz bütçede laptop daha iyi olur gibi 4060 olan lenovo olanı alırsanız biraz daha iyi olur

Masaüstüne bütçeniz artarsa hertürlü laptoptan daha iyi olur performans açısından belki 2. Elde daha iyisi vardır acele etmeyin derim iyice karar verin ve başkalarındanda tavsiye alın bu konudan pek anlamıyorum açıkcası

Top Bottom