Sirius Blackw
80+ Silver
Dahası
spdye tıklayıp foto atarmısınLaptopa bir 8 ram daha ekleyeceğim önerilerinizi bekliyorum ucuz olursa iyi olur.
@Sentinelreal1 Alıntıyı görüntüle
SPD kısmını atmanız gerek.
spdye tıklayıp foto atarmısın
tamam samsung ram samsunga samsung olması daha iyi olur
Laptopa bir 8 ram daha ekleyeceğim önerilerinizi bekliyorum ucuz olursa iyi olur.
@Sentinelreal1 Alıntıyı görüntüle
Bu arada laptopu ne zaman aldıntamam samsung ram samsunga samsung olması daha iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Samsung DDR4, Laptop, 8 GB, 1x8 GB RAM Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung DDR4, Laptop, 8 GB, 1x8 GB RAM fiyatlarını Akakçe ile incele! Yüzlerce seçenek arasından en iyi Samsung DDR4, Laptop, 8 GB, 1x8 GB RAM fırsatlarını gör, indirim ve kampanyaları yakala!www.akakce.com
DDR 4, büyük ihtimal 2900mhz ram 2900bulamadım 3200olur ama max 2900mhz alırsıntamam samsung ram samsunga samsung olması daha iyi olur
En ucuz Samsung DDR4, Laptop, 8 GB, 1x8 GB RAM fiyatlarını Akakçe ile incele! Yüzlerce seçenek arasından en iyi Samsung DDR4, Laptop, 8 GB, 1x8 GB RAM fırsatlarını gör, indirim ve kampanyaları yakala!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada laptopu ne zaman aldın
Hocam piyasa bu şekildemi genel olarak daha ucuz seçenekler var mı?İçinde olan Ram'in aynısını almanızı Tavsiye ederim.
Samsung 8 GB 3200MHz DDR4 CL22 M471A1G44AB0-CWE Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung 8 GB 3200MHz DDR4 CL22 M471A1G44AB0-CWE Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 8 GB 3200MHz DDR4 CL22 M471A1G44AB0-CWE Ram özelliklerini incele, 746,76 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Oldu 2 sene.tamam samsung ram samsunga samsung olması daha iyi olur
En ucuz Samsung DDR4, Laptop, 8 GB, 1x8 GB RAM fiyatlarını Akakçe ile incele! Yüzlerce seçenek arasından en iyi Samsung DDR4, Laptop, 8 GB, 1x8 GB RAM fırsatlarını gör, indirim ve kampanyaları yakala!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada laptopu ne zaman aldın
DDR 4, büyük ihtimal 2900mhz ram 2900bulamadım 3200olur ama max 2900mhz alırsın
eş değeri vardır onlarda gene aynı fiyat attığımda benzer laptopa uyumlu ucuzunu aradım ama yokHocam piyasa bu şekildemi genel olarak daha ucuz seçenekler var mı?
Oldu 2 sene.
Evet Reis.Hocam piyasa bu şekildemi genel olarak daha ucuz seçenekler var mı?
senin kinin aynısı pahalı benim attığım 719 kargo dahilHocam piyasa bu şekildemi genel olarak daha ucuz seçenekler var mı?
Oldu 2 sene.
Evet Reis.
500 civarından başlayıp daha da fiyat katlanıyor. Yanına farklı ram'de takabilirsiniz.
CL değeri ve Voltage değeri aynı olmak kaydı ile (Ram türünü söylemiyorum bile)
Ama benim tavsiyem her zaman yanındaki Ram'in aynısından almanız olacaktır.
Buradan bakabilirsiniz fiyatlara.DDR4, 8 GB, SODIMM RAM Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DDR4, 8 GB, SODIMM RAM fiyatlarını Akakçe ile incele! Yüzlerce seçenek arasından en iyi DDR4, 8 GB, SODIMM RAM fırsatlarını gör, indirim ve kampanyaları yakala!www.akakce.com
Peki 16 yerine 12 yapsam yani 4 gb alsam 16 ile arasında çok fark olur mu?Paraya sıkışığım biraz o yüzden zorluyor fiyatlar.eş değeri vardır onlarda gene aynı fiyat attığımda benzer laptopa uyumlu ucuzunu aradım ama yok
ne yapıyorsun mesela hangi oyunları oynuyorsun ne programları kullanıyorsun 12 yap sorun değilPeki 16 yerine 12 yapsam yani 4 gb alsam 16 ile arasında çok fark olur mu?Paraya sıkışığım biraz o yüzden zorluyor fiyatlar.
istersen bulayimne yapıyorsun mesela hangi oyunları oynuyorsun ne programları kullanıyorsun 12 yap sorun değil
ne yapıyorsun mesela hangi oyunları oynuyorsun ne programları kullanıyorsun 12 yap sorun değil
istersen bulayim
Hocam genelde cs oynuyorum. ara sıra hikayeli oyunlar oynuyorum 8 ram ile Rdr dahil çoğu oyunu ayar yaparak 50 üstü fps oynayabiliyorum fakat Cs2 çıktıktan sonra 350 fps 150 lere düştü.Ağır bir program kullanmıyorum ayda yılda bir photoshop ve Premier pro çok önemli değil.ne yapıyorsun mesela hangi oyunları oynuyorsun ne programları kullanıyorsun 12 yap sorun değil
istersen bulayim