Laptopa format atmak

terebayt

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,518
Arkadaşlar 1.5 sene falan önce babam 2. el bir laptop aldı masaüstünde bile kasıyor hangi windows sürümünü kurmalıyım hangisini kurarsam en az kasar Geforce now ile oyun oynamayı planlıyorum.

Arkadaşlar 1.5 sene falan önce babam 2. el bir laptop aldı masaüstünde bile kasıyor hangi windows sürümünü kurmalıyım hangisini kurarsam en az kasar Geforce now ile oyun oynamayı planlıyorum.
Geforce now ike oynayacaksan windows 10 gerekli olur

Sana şunu söyleyeyim. Win7 de pc geç açılıyordu yavaş çalışıyordu. Win10 home kullandım gayet hızlı açılıyor ( max 40 sn). Kasmıyor. Donmuyor. Şu an win 10 pro kullanıyorum ( pro sürümünde gereksiz çok özellik var esktra kullanıyor ) Windows 10 home yeterli olur sana.

1- Sitesinden windows indir.
2-

3- Hızlandır. Gereksiz şeyleri kapat.

Sonra Geforce Now takılabilirsin.

Şunu da söyleyeyim 1gb ram li pclere windows 10 home kuran adamları bilirim onlarda benim yaptığım gibi yapıyor.

Laptop bayağı eski win 10 çok kasmaz mı 720p video izlerken bile kasıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2GB RAM var Laptopda.

Laptop bayağı eski win 10 çok kasmaz mı 720p video izlerken bile kasıyor.

2GB RAM var Laptopda.
Bence win 10 home indir çok fark olmaz hem win 7 yada win 8 yapsan geforce now kullanamazsın

Bence win 10 home indir çok fark olmaz hem win 7 yada win 8 yapsan geforce now kullanamazsın
Ben 64 bit olan hepsinde çalışıyor diye biliyorum bu gereksinim ne zaman geldi?

@crazyreign hocam sen bunun hakkında bir bilgiye sahip misin yardımcı olursan sevinirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,662
Üyeler
187,717
Son üye
Mutluu
Geri