Geforce now ike oynayacaksan windows 10 gerekli olurArkadaşlar 1.5 sene falan önce babam 2. el bir laptop aldı masaüstünde bile kasıyor hangi windows sürümünü kurmalıyım hangisini kurarsam en az kasar Geforce now ile oyun oynamayı planlıyorum.
Sana şunu söyleyeyim. Win7 de pc geç açılıyordu yavaş çalışıyordu. Win10 home kullandım gayet hızlı açılıyor ( max 40 sn). Kasmıyor. Donmuyor. Şu an win 10 pro kullanıyorum ( pro sürümünde gereksiz çok özellik var esktra kullanıyor ) Windows 10 home yeterli olur sana.Arkadaşlar 1.5 sene falan önce babam 2. el bir laptop aldı masaüstünde bile kasıyor hangi windows sürümünü kurmalıyım hangisini kurarsam en az kasar Geforce now ile oyun oynamayı planlıyorum.
Bence win 10 home indir çok fark olmaz hem win 7 yada win 8 yapsan geforce now kullanamazsınLaptop bayağı eski win 10 çok kasmaz mı 720p video izlerken bile kasıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2GB RAM var Laptopda.
Ben 64 bit olan hepsinde çalışıyor diye biliyorum bu gereksinim ne zaman geldi?Bence win 10 home indir çok fark olmaz hem win 7 yada win 8 yapsan geforce now kullanamazsın
Windows 7 kur@crazyreign hocam sen bunun hakkında bir bilgiye sahip misin yardımcı olursan sevinirim.