Neler Yeni

Çözüldü✓ Laptopa kola döküldü ne yapmalıyım

SaHoCaM55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Yusuf DERE
Hp 15 db 1076nt marka laptobumun klavye kısmına kola döküldü pcyi kapatıp fişten çektim ters çevirip beklettim bir süre sonra açtığımda sorunsuz çalışıyordu ama sonradan kapatıp tekrar açtığımda klavye çalışmadı anakarta gitmişmidir sorun çıkarırmı ara ara denediğimde tekrar sıkıntısız açılıyor ama sorun çıkarır mı ve saat 3 civarı oldu bu olay

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Hp 15 db 1076nt marka laptobumun klavye kısmına kola döküldü pcyi kapatıp fişten çektim ters çevirip beklettim bir süre sonra açtığımda sorunsuz çalışıyordu ama sonradan kapatıp tekrar açtığımda klavye çalışmadı anakarta gitmişmidir sorun çıkarırmı ara ara denediğimde tekrar sıkıntısız açılıyor ama sorun çıkarır mı ve saat 3 civarı oldu bu olay
Pc yi sokmeyi biliyormusun?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Normal su olsaydı sorun bekleyerek çözülürdü ama kolada aynı olmayabiliyor şekerli asitli olduğundan tepkimeye giriyor.

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Eskiden ben gazoz dökmüştüm mefta olmuştu. Umarım senin öyle olmaz.

ArdaBKC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Arda
Garantiye gönderirler ve suçu size atarlar nedeni"sivi temasi"
knk arkadaşın sistemi pahalı is ben şahsen sistemim 5-6 k olsa bile 500 tl gözden çıkartırım temizletmek için yeter ki sisteme zarar gelmesin.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

SaHoCaM55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Yusuf DERE
büyük ihtimal para ödersin @Oguzrx in dediği gibi.
Ne kadar tutar acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne kadar tutar acaba
500 tl flnsa önemli değil 1000 e çıkarsa sıkıntı stajer olarak çalışıyorum laptop düşük olduğu için yeni pc toplıcaktım inşallah fazla tutmaz

knk arkadaşın sistemi pahalı is ben şahsen sistemim 5-6 k olsa bile 500 TL gözden çıkartırım temizletmek için yeter ki sisteme zarar gelmesin.
O kadar tutarsa çok iyi bence

ArdaBKC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Arda
Ne kadar tutar acaba

500 TL flnsa önemli değil 1000 e çıkarsa sıkıntı stajer olarak çalışıyorum laptop düşük olduğu için yeni PC toplıcaktım inşallah fazla tutmaz

O kadar tutarsa çok iyi bence
bence de kafadan attım ama en fazla ben 1259 tl veririm 9 tl verme sebebim milleti kazıklıyorlar diye ceplerine harçlık olsun.

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,565
İsim
Taha yücel
Artik pc nin yaninda kopa icmessin artio bende dökmüştüm yere tam kasaya geliyordu durdu sadece temperli cama geldi allahtan

Top Bottom