ali.deniz176
80+
- Reaksiyon skoru
- 64
Laptopa kola döktüm dışta kalan sıvıları temizledim. Ters v şekline getirdim. Başka ne yapmam lazım?
Hocam teknik servis gibi yetkili mağazalar veya ürünü aldığınız mağazaya götürüp yaptırabilirsiniz içe kaçtıysa mecburen laptopu açmanız gerekebilir hata yapmamanız acısından bilgili bi bireye sorunu çözmesi için ürünü teslim edebilirsinizLaptopa kola döktüm dışta kalan sıvıları temizledim. Ters v şekline getirdim. Başka ne yapmam lazım?
Tanıdığımız bir bilgisayarcı var işinde iyi ona götürücem yarın sabah artıkHocam teknik servis gibi yetkili mağazalar veya ürünü aldığınız mağazaya götürüp yaptırabilirsiniz içe kaçtıysa mecburen laptopu açmanız gerekebilir hata yapmamanız acısından bilgili bi bireye sorunu çözmesi için ürünü teslim edebilirsiniz
Menteşe tarafına doğru döküldü. İçini açamam vidalar çok küçük şu anda ters v şeklinde koydum bekliyor. Yarın işinde iyi bir tamirciye götürücem artıkeğer içine kaçtıysa her saniye değerli ama fazla dökülmedi klavye kenarı fln dersen yaptıgın işlem doğru içini açmayı biliyorsan her parçayı açıp hafifışık gören yerde 1 gün bekletmeni öneririm