Neler Yeni

Yardım Laptopa Kola Döküldü

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Alperen Işık
Arkadaşlar Asus rog m16 cihazıma 1 bardağa yakın kola döküldü acilen bir bilgisayarcıya gittim.Laptop tamir edildikten sonra geri alırken klavye ve kasa içini temizlediklerini söylediler.Eve geldim laptopu 4-5 saat açmadım sonra açtığımda ise kolanın döküldüğü tuşların altında hâlâ kalıntı var.Tuşlara bastığımda ise yavaş bir şekilde geri tepki veriyor ve aşırı rahatsız edici.Bu sorunu klavyeyi değiştirmeden nasıl çözebilirim?

xxefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Efe Aksu
Arkadaşlar Asus rog m16 cihazıma 1 bardağa yakın kola döküldü acilen bir bilgisayarcıya gittim.Laptop tamir edildikten sonra geri alırken klavye ve kasa içini temizlediklerini söylediler.Eve geldim laptopu 4-5 saat açmadım sonra açtığımda ise kolanın döküldüğü tuşların altında hâlâ kalıntı var.Tuşlara bastığımda ise yavaş bir şekilde geri tepki veriyor ve aşırı rahatsız edici.Bu sorunu klavyeyi değiştirmeden nasıl çözebilirim?
git söyle klavyem hala yapış yapış de nasıl temizledin falan de belki yapar para almadan

xxefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Efe Aksu
Gidip dedim ama tuşları tek tek söküp temizleyemiyormuş
leptop tuşları sıkıntılıdır kolay gelsin sizi terslemiyorum ama umarım ders olur leptop başında bir şey yiyip içmezsiniz yiyip içeceksenizde dikkat edin yani kasalı pc olsa hadi neyse klavyesi ayrı olduğu için kolay hallederdin de leptop zor.

Top Bottom