F Fatxh 80+ Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 42 Dahası Reaksiyon skoru 5 İsim Fatih Sesli 6 Şubat 2025 #1 Merhaba laptop'um lolde csde düşük fpsler alıyor modeli Lenovo ip gaming 3 15arh7 8gb ram'i var 8gb daha almayı düşünüyorum hangi rami almam gerekiyor?
Merhaba laptop'um lolde csde düşük fpsler alıyor modeli Lenovo ip gaming 3 15arh7 8gb ram'i var 8gb daha almayı düşünüyorum hangi rami almam gerekiyor?
B Bluelektro 80+ Bronze Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 973 Dahası Reaksiyon skoru 432 İsim Melih Baygör 6 Şubat 2025 #2 cpuz uygulaması üzerinden ram slotlarını görebilirsin. ona göre alırsın.
F Fatxh 80+ Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 42 Dahası Reaksiyon skoru 5 İsim Fatih Sesli 6 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Bluelektro yazmış: cpuz uygulaması üzerinden ram slotlarını görebilirsin. ona göre alırsın. Devamı için tıklayın... hocam ben anlamıyorum bu işlerden biraz daha açabilir misin nasıl ne almam gerektiğini nasıl anlicam uygulamayı indirdim.
Bluelektro yazmış: cpuz uygulaması üzerinden ram slotlarını görebilirsin. ona göre alırsın. Devamı için tıklayın... hocam ben anlamıyorum bu işlerden biraz daha açabilir misin nasıl ne almam gerektiğini nasıl anlicam uygulamayı indirdim.