İçini temizlediniz mi?Üzerine biraz su döküldü çalışıyor fakat klavyede bı tuşa basınca diğerlerine de basiyo
Ben klavyeyi temizlediğimde öyle oldu normal klavye s basıyorsun aıdskdıs yazıyor misal dimi bırak kurusun bir kaç saat düzelicekİyice içine girmedim klavyeye döküldüğü için kabasini alıp ters çevirdim sonra biraz bekledim sonra açtım klavye doğru düzgün çalışmıyor du bende tekrar ters çevirdim ve hala öyle duruyor
yanmaz en fazla oksitlenme olur, sallamayınKapat kurula yanar yoksa
Sallayan sensin cahil seni. Çalışan Bilgisayar devresine temas ettiği an sıkıntı. Bilmeden konuşma cahil.yanmaz en fazla oksitlenme olur, sallamayın
Kardeşim su yüzde yüz iletken birsey degildir hiç bir şey olmazSallayan sensin cahil seni. Çalışan Bilgisayar devresine temas ettiği an sıkıntı. Bilmeden konuşma cahil.
Kardeşim su iletken değildir tuzlu su iletkendir elektrik elektronik işiyle urasıyorum benKafayı yicem cidden şu forumun kitlesi garip. Su iletken değil diyor bide. Elini ıslatıp prize bi dokun bakalım görelim Allah’ına nasıl kavuşuyorsun
Bak bidr yüzde yüz iletken bisey degildir dedim illaki iletkenlik payı vardır fakat yüzde yüz değil düze on maxKafayı yicem cidden şu forumun kitlesi garip. Su iletken değil diyor bide. Elini ıslatıp prize bi dokun bakalım görelim Allah’ına nasıl kavuşuyorsun
Saf su iletken değil musluk içme suyu iletken abi bilmiyorsan neden konuşuyorsun su nasıl iletken değil yaKardeşim su iletken değildir tuzlu su iletkendir elektrik elektronik işiyle urasıyorum ben
Bak sen olayı kaçırıyosun yüzde yüz ilekten değil diyorum %10 iletkendir maxSaf su iletken değil musluk içme suyu iletken abi bilmiyorsan neden konuşuyorsun su nasıl iletken değil ya