Neler Yeni

Yardım Laptopa su döküldü ..

QWuiet

80+ Bronze
Üzerine biraz su döküldü çalışıyor fakat klavyede bı tuşa basınca diğerlerine de basiyo

QWuiet

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İçini temizlediniz mi?
İyice içine girmedim klavyeye döküldüğü için kabasini alıp ters çevirdim sonra biraz bekledim sonra açtım klavye doğru düzgün çalışmıyor du bende tekrar ters çevirdim ve hala öyle duruyor

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
791
İsim
Mert
İyice içine girmedim klavyeye döküldüğü için kabasini alıp ters çevirdim sonra biraz bekledim sonra açtım klavye doğru düzgün çalışmıyor du bende tekrar ters çevirdim ve hala öyle duruyor
Ben klavyeyi temizlediğimde öyle oldu normal klavye s basıyorsun aıdskdıs yazıyor misal dimi bırak kurusun bir kaç saat düzelicek

QWuiet

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Cihat_6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Cihat murat
Sallayan sensin cahil seni. Çalışan Bilgisayar devresine temas ettiği an sıkıntı. Bilmeden konuşma cahil.
Kardeşim su yüzde yüz iletken birsey degildir hiç bir şey olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Saç kurutma makinesiyle soğuk mod ta buraz kurulayın içini

Aderal

80+ Bronze
Kafayı yicem cidden şu forumun kitlesi garip. Su iletken değil diyor bide. Elini ıslatıp prize bi dokun bakalım görelim Allah’ına nasıl kavuşuyorsun

Cihat_6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Cihat murat
Kafayı yicem cidden şu forumun kitlesi garip. Su iletken değil diyor bide. Elini ıslatıp prize bi dokun bakalım görelim Allah’ına nasıl kavuşuyorsun
Kardeşim su iletken değildir tuzlu su iletkendir elektrik elektronik işiyle urasıyorum ben
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bak bidr yüzde yüz iletken bisey degildir dedim illaki iletkenlik payı vardır fakat yüzde yüz değil düze on max

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,455
Üyeler
163,658
Son üye
brokoprotein
Top Bottom