Arkadaşlar merhaba,sorum başlıkta cevaplarsanız çok mutlu olurum![]()
Online ders için alıyorsan çokta pahalı bir şeye gerek yok.özür dilerim hocam yazmayı unutmuşum 200 TL en fazla
hocam ben bunu düşündüm uygun mudurOnline ders için alıyorsan çokta pahalı bir şeye gerek yok.
Microcase Siyah Mikrofonlu Hd Webcam Kamera 720p 30 Fps Al2543 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Microcase Siyah Mikrofonlu Hd Webcam Kamera 720p 30 Fps Al2543 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Uygun ama cidden okul dışında kullanmıyacaksan bu kadar para vermene gerek yok seneye bir köşede durur.hocam ben bunu düşündüm uygun mudur
hocam benim 4 yılım var dahaUygun ama cidden okul dışında kullanmıyacaksan bu kadar para vermene gerek yok seneye bir köşede durur.
yok hocam eski laptop için alıyorum 8 yıllıkİmzadaki laptop için ise alacağın webcamler dahili webcam gibi bile olamaz diye düşünüyorum.
Hocam bu iş görür mü canlı dersler için? Başka bir yerde kullanmayacağım ancak görüntünün çamur gibi olma ihtimali beni endişelendirdi.Online ders için alıyorsan çokta pahalı bir şeye gerek yok.
Microcase Siyah Mikrofonlu Hd Webcam Kamera 720p 30 Fps Al2543 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Microcase Siyah Mikrofonlu Hd Webcam Kamera 720p 30 Fps Al2543 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com