Neler Yeni

Laptop'da bulunan GPU'ya nasıl Overclock yapabilirim?

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Mert Aksu
Ekran kartıma msi afterburner ile overclock yapıcam ve mining yapıcam ama after burner ı çalıştırıyorum ve memory i 800 artırınca ekran gidip geliyor sonra ayarlar 0 lanıyor bir türlü anlamadım gitti.
ve bir sorum daha olucak laptopda yapılan mining in herhangi bir zararı varmı ve biz olası bir zararda garantiye götürsek karşılanırmı? (max 82 derece görüyor miningde)

Thomas Angelo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ekran kartıma msi afterburner ile overclock yapıcam ve mining yapıcam ama after burner ı çalıştırıyorum ve memory i 800 artırınca ekran gidip geliyor sonra ayarlar 0 lanıyor bir türlü anlamadım gitti.
ve bir sorum daha olucak laptopda yapılan mining in herhangi bir zararı varmı ve biz olası bir zararda garantiye götürsek karşılanırmı? (max 82 derece görüyor miningde)
Doğru ayarları yapamadığın için ekran kartı eski ayarları kuruyor o . O sırada da ekran gidip gelebiliyor.

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Mert Aksu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Laptopla mining mi?
evet
Mesaj otomatik birleştirildi:

Özellikleri nedir laptop modeli ne?

hem en fazla ne kadar performans alır ki?
Asus TUF Serisi bir laptop (aldığım gibi stok bitti)
RTX 3050 4GB RAM 128BIT
i5 11400H
8GB DDR4 2933MHZ Ram

Doğru ayarları yapamadığın için ekran kartı eski ayarları kuruyor o . O sırada da ekran gidip gelebiliyor.
doğru ayar yapmadıgımı düşünmüyorum yani ne gibi bir hata yapmış olabilirimki 699 a çıkarttım memory i 700 e çıkarınca gidip geliyor ve sıfırlanıyor fakat yavaş yavaş 900 e yükseltince bir sorunla karşılaşmadım

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
evet

Asus TUF Serisi bir laptop (aldığım gibi stok bitti)
RTX 3050 4GB RAM 128BIT
i5 11400H
8GB DDR4 2933MHZ Ram

doğru ayar yapmadıgımı düşünmüyorum yani ne gibi bir hata yapmış olabilirimki 699 a çıkarttım memory i 700 e çıkarınca gidip geliyor ve sıfırlanıyor fakat yavaş yavaş 900 e yükseltince bir sorunla karşılaşmadım
Benchmark yapman lazım, stabil mi diye kontrol etmen gerek. Stabil değilse yarardan çok zararı olur

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
ama daha fazla artıramıyorum bunun nedeni nedir acaba
Sınırdasınız demek ki, daha fazla artırmanız donanımsal olarak mümkün değil. Bir şekilde arttırdınız diyelim ekran kartınız zarar görür

Top Bottom