Laptopın oyundayken şarj olmaması normal midir?

Kaan4

80+
Reaksiyon skoru
1
Evimize sıcak su borusu patlamıştı ve bizim odamıza su basmış ve laptop şarjım yerdeydi ve takılıydı, çok su almış ve bozulmuştu. Biz de aynı watt değerinde ikinci el şarj aleti aldık ve bu şarj aleti performanslı oyunlara gelince şarjı kesip aşağıdaki fotoğraftaki gibi ışık yanıp sönüyor. Sadece ekran kartı aşırı kullanılan oyunlarda oluyor. Sorun belki bilgisayardadır sizce neyde problem olabilir
1763146052468.webp

öncelikle geçmiş olsun hocam adaptör laptop için önemlidir.Laptop markasına ve aldığınız güç adaptörün watt karşılaştırınız.Orjinal adaptörü almak lazım yüksek ihtimal watt gücü yetersiz kaldığı için yapıyordur.

öncelikle geçmiş olsun hocam adaptör laptop için önemlidir.Laptop markasına ve aldığınız güç adaptörün watt karşılaştırınız.Orjinal adaptörü almak lazım yüksek ihtimal watt gücü yetersiz kaldığı için yapıyordur.
Şimdi dikkat ettim orjinali 7.1 amper şuanki 4.8 sorun bundan kaynaklanıyor sanırım

Güç yetersiz kalıyor büyük ihtimalle batatyadan çekiyor.Şarj aleti orjinal mi ?Çıkış Gerilim ve akımları aynı mı?

Aynı watta aldığınızı söylüyorsun.Amper düşükse Voltaj yüksek olması lazım oda zararlı

O zaman wattı düşük .W=V*I. Düşük güç oluyor. Sistem tam güç istediğinde yetersiz kalıp bataryadan çekmesine sebeb oluyor :) Merak ettim Güçleri aynımı yazıyor üstünde gerçekten

O zaman wattı düşük .W=V*I. Düşük güç oluyor. Sistem tam güç istediğinde yetersiz kalıp bataryadan çekmesine sebeb oluyor :) Merak ettim Güçleri aynımı yazıyor üstünde gerçekten
watt değeri yazmıyor hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,596
Üyeler
184,651
Son üye
qhalart
Geri