Neler Yeni

Laptop'larda Free Dos ne dmek

Osman_0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Osman
Merhaba arkadaşlar leptop alcam ama çoğu laptop ün üzerinde free Dos yazıyor bu işletim sistemi olmayan demek diye biliyorum yanlışım varsa düzeltirmisiniz

Hyper_Dream

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkan KABLAN
İlgilendiği Kategoriler
laptop, mouse, klavye, oyun, masaüstü pv
evet işletim sistemi yok demek

Tre-x

80+ Silver
İşletim sistemi yok demektir sizin kurmanız gerekmektedir bu arada freedoslu laptoplar daha ucuz olur

Osman_0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Osman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim kurduğum mu daha sağlıklı olur yoksa içinde işletim sistemi olan bir laptop almammı

Tre-x

80+ Silver
Benim kurduğum mu daha sağlıklı olur yoksa içinde işletim sistemi olan bir laptop almammı
Eğer içinde hazır işletim sistemi olan laptop almak istersen +1.000 TL gibi fark ödeyeceksin senin kuracağın işletim sistemi Windows olacaktır tek farkı hazır alırsan lisansli gelir sen kurursan lisanslı olmaz

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Kendin kurman daha iyi olur ben kendim kurdum 15 k lık laptop 12 ye denk geldi bana mesela
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer içinde hazır işletim sistemi olan laptop almak istersen +1.000 TL gibi fark ödeyeceksin senin kuracağın işletim sistemi Windows olacaktır tek farkı hazır alırsan lisansli gelir sen kurursan lisanslı olmaz
Sıkıntı olmaz donanım arşivi rehber kısmında lisanslı gibi cmd yolu ile işletim sistemine key yerleştirebiliyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu kısımda windows kurduktan sonra key için gerekli bilgiler verilmektedir istersen ilk burayı oku hangi windows indireceğini ona göre belirlersin

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,264
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Herhangi bir işletim sistemi kurulmamış demektir.

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Mesela bende windows 10 pro var eğer benimle iletişime geçip gerekli adımları istersen yardımcı olurum

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Üreticiler laptopun maliyetini daha da düşürmek, kullanıcılara daha uygun fiyattan sunabilmek için işletim sistemi yüklemezler genellikle.

Cihaz elinize işletim sistemi yüklü olmadan geleceğinden ötürü kendiniz bir Windows anahtarı alıp kurulumunu yapmanız gerekecek yoksa cihazı kullanmazsınız. Karşınızdaki EFI Shell menüsü ile bakışırsınız.

Natsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Emrullah Baykan
FreeDos'u arkadaşlar açıklamış. Orijinal Windows kullanmak istiyorsanız 20-30TL hatta belki daha ucuza internetten key satın alabilirsiniz. Gidipte fabrika çıkışı işletim sistemine sahip bir laptop'a fazladan 1 k veremeye ne gerek var? :)

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
FreeDos işletim sistemi yok demek değil aslında, FreeDos da bir işletim sistemi.
Gerçekçi olursak kullanılacak bir şeyi yok eski MS-DOS gibi.
Windows'u kendin kurman lazım demek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,761
Üyeler
161,490
Son üye
bakirbk21
Top Bottom