Neler Yeni

Laptoplarda İşletim sistemi garanti kapsamı dışına çıkar mevzusu doğru mu?

akif888v

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Akif C.
Arkadaşlar geçen avm'ye gittim ve herkesin bildiği teknoloji mağazasından ( isim vermek hukuksal sorun olur mu bilmiyorum)beğendiğim laptopu sorarken çalışan bana dedi ki bu pc de windows 11 olduğundan dolayı crackli uygulama kuramazsın bu yüzden microsoft ofis lisansı da alman gerekli. Ona crackli windows 10 yüklerim dediğimde bana işletim sistemini değiştirirsen garanti dışı kalır dedi bu doğru mu? İstediğim gibi işletim sistemini değiştirip crackli program kuramaz mıyım?

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Yalan dolan .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Microsoft Ofis lisansi mi alacakmissin :)

Ayrica hem windows 11 hemde windows 10 için crack işi bitti Sizin Media Creation Tool uzerinden indirdiğiniz Windows iso dosyaları sahte, crack değil. Anahtar kullanmazsaniz yalnizca windowsun yine orijinal olan surumunu Kişisel bakimdan Sınırlı kullanirsiniz Crack diye bisey yok

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,561
İsim
ismail
işletim sistemi değişince niye garanti dışı kalsın. Garanti dışı kalacak olsa microsoft neden yeni işletim sistemi üretsin.Enteresan

akif888v

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Akif C.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
işletim sistemi değişince niye garanti dışı kalsın. Garanti dışı kalacak olsa microsoft neden yeni işletim sistemi üretsin.Enteresan
Crackli işletim sistemi için de öyle midir?

Yalan dolan .

Microsoft Ofis lisansi mi alacakmissin :)

Ayrica hem windows 11 hemde windows 10 için crack işi bitti Sizin Media Creation Tool uzerinden indirdiğiniz Windows iso dosyaları sahte, crack değil. Anahtar kullanmazsaniz yalnizca windowsun yine orijinal olan surumunu Kişisel bakimdan Sınırlı kullanirsiniz Crack diye bisey yok
Ben de öyle düşünüyorum da yine de emin olmak için sordum hocam teşekkürler fakat crack işi bitti derken neyi kastettiniz anlamadım. Tanıdığım birisi bana dedi ki Windows programlarını ben kurarım sıkıntı olmaz

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
SERHAT BOZBAYIR
hocam Crackten kastiniz nedir? Ofis Programları mı? Keza windowsun crack denen bir olayi yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,917
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Crackli işletim sistemi için de öyle midir?

Ben de öyle düşünüyorum da yine de emin olmak için sordum hocam teşekkürler fakat crack işi bitti derken neyi kastettiniz anlamadım. Tanıdığım birisi bana dedi ki Windows programlarını ben kurarım sıkıntı olmaz
crackli işletim sistemi yok ki windowsun kendi sitesinden indiriyorsunuz.

akif888v

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Akif C.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
crackli işletim sistemi yok ki windowsun kendi sitesinden indiriyorsunuz.
Bilmiyorum da eskiden uefi filan ile kuruluyordu zaten ben kurmayacağım bir tanıdığımız kuracak. Peki onun haricinde microsoft ofis veya herhangi bir crackli program/ oyun vb kurmak garantiyi bozar mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,917
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
Bilmiyorum da eskiden uefi filan ile kuruluyordu zaten ben kurmayacağım bir tanıdığımız kuracak. Peki onun haricinde microsoft ofis veya herhangi bir crackli program/ oyun vb kurmak garantiyi bozar mı?
hayır bozmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,917
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
Çok teşekkür ederim . Mağazadan mağazaya değişmez değil mi? Yani aynı marka laptopun her mağazada garanti kuralları aynıdır değil mi
evet aynıdır zaten garantiye gönderdiğinizde özellikle bu ürüne crackli bir şey yüklenmiş mi diye bakmazlar ayrıca öyle bir şey olsa bile format attığımızda nereden anlayacaklar aşırı saçma.

Top Bottom