sıcaklıklar ne durumdaMillet sebebini bilmiyorum ama normalde sistem gereksinimlerini fazlasıyla karşılayan oyunlarda bile 60 fpsden 20lere 30lara düşüyor sebebi ve çözümünü biliyor musunuz?
vay be ilk defa 90 derece cpu gördüm iyi kapanmamışEn son baktığımda CPU 90 99lardaydı
Cpu çok ısındığı için peformans düşürüp korumaya alıyor macununu yenileyin.En son baktığımda CPU 90 99lardaydı
o neki benimki 96 yı görüyo kapanmıyo xdvay be ilk defa 90 derece cpu gördüm iyi kapanmamış
ucuz ve markasız bi termal macun alma sakın 90 derece değil 100 olurTamamdır teşekkür ederim
nası ya bende 92 yi görüyodu stok fanla direk kapanıyodu sistemo neki benimki 96 yı görüyo kapanmıyo xd
Benim laptop 84de kapatıyorduucuz ve markasız bi termal macun alma sakın 90 derece değil 100 olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
nası ya bende 92 yi görüyodu stok fanla direk kapanıyodu sistem
aida 64Sıcaklık değerlerini ölçebileceğim bi program önerebilir misiniz en son kullandığım program Advanced SystemCare ne kadar doğru gösteriyor bilmiyorum
Msi Afterburner Ile ölçebilirsiniz.Sıcaklık değerlerini ölçebileceğim bi program önerebilir misiniz en son kullandığım program Advanced SystemCare ne kadar doğru gösteriyor bilmiyorum