Neler Yeni

Yardım Laptopta iç temizlik sonrası takılmalar oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
tolga doğan
Merhaba, laptopumun arka kapağını açıp iç temizliğini yaptım dikkatli şekilde. Fan temizliği ve genel temizlik. Her şey güzel fakat oyuna girdiğimde FPS yüksek olmasına rağmen anlık takılmalar olmaya başladı kasma hissi gibi bir şey. Neden dolayı olabilir sizce?

arturo

80+ Silver
Merhaba, laptopumun arka kapağını açıp iç temizliğini yaptım dikkatli şekilde. Fan temizliği ve genel temizlik. Her şey güzel fakat oyuna girdiğimde FPS yüksek olmasına rağmen anlık takılmalar olmaya başladı kasma hissi gibi bir şey. Neden dolayı olabilir sizce?
ramleri tak çıkar yapar mısın.

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Sıcaklık değerlerine bakabilirmisin?

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Sıcaklık değerlerini bir kontrol ettin mi belki orada olabilir bir terslik

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
tolga doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Eskisi gibi değerler bir değişiklik yok. Sadece fanları söktüm temizledim genel temizlik yaptım. Termal macun yenilesem düzelir mi acaba. Sorunu anlamadım
Sıcaklığında sorun yok ise termal macun ile alakalı değildir hocam muhtemelen

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Eskisi gibi değerler bir değişiklik yok. Sadece fanları söktüm temizledim genel temizlik yaptım. Termal macun yenilesem düzelir mi acaba. Sorunu anlamadım
Sıcaklık değerleri normal ise termal macun değişimine gerek yok, sürücüleri güncellemeyi denedinizmi? Farklı oyunları da test edermisiniz, sorun cidden valorantta olup olmadığına bakalım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
tolga doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıcaklığında sorun yok ise termal macun ile alakalı değildir hocam muhtemelen
Çözemedim gerçekten. FPS Yüksek kasma da yok sadece ara sıra drop giriyo takılıyo saniyelik.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıcaklık değerleri normal ise termal macun değişimine gerek yok, sürücüleri güncellemeyi denedinizmi? Farklı oyunları da test edermisiniz, sorun cidden valorantta olup olmadığına bakalım.
Sürücüler güncel. Farklı bir oyun denedim onda olmadı böyle bir sorun fark etmedim yani ben. Ama valoranta girince hala oluyor. Bakım yapmadan önce olmuyordu ama. Bu arada 3 yıldır ilk defa temizledim toz doluydu içi ter temiz yaptım. Daha iyi olması lazım aslında.

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Çözemedim gerçekten. FPS Yüksek kasma da yok sadece ara sıra drop giriyo takılıyo saniyelik.

Sürücüler güncel. Farklı bir oyun denedim onda olmadı böyle bir sorun fark etmedim yani ben. Ama valoranta girince hala oluyor. Bakım yapmadan önce olmuyordu ama. Bu arada 3 yıldır ilk defa temizledim toz doluydu içi ter temiz yaptım. Daha iyi olması lazım aslında.
Sorun büyük ihtimal valorant ta, son günlerde sapıttı oyun. Takma kafana.

Sorun büyük ihtimal valorant ta, son günlerde sapıttı oyun. Takma kafana
Çözüldü yaparsan süper olur. Tam çözülmedi ama sorun devam ederse güncellmelerden sonra bile, tekrar açarsın.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
tolga doğan
Sorun büyük ihtimal valorant ta, son günlerde sapıttı oyun. Takma kafana.

Çözüldü yaparsan süper olur. Tam çözülmedi ama sorun devam ederse güncellmelerden sonra bile, tekrar açarsın.
Bakımdan önce girdiğimde valoranta olmuyordu bu sorun çözemedim hala. Sorun valorantta desem nasıl 1 günde böyle olabiliyor. Bu yüzden çözüldü yapmadım.

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Bakımdan önce girdiğimde valoranta olmuyordu bu sorun çözemedim hala. Sorun valorantta desem nasıl 1 günde böyle olabiliyor. Bu yüzden çözüldü yapmadım.
O zaman yükselt konuyu kanka, daha çok kişinin önüne düşsün.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
ERTUĞRUL ALPARSLAN
Fanları söküp termal macun yenilemeden taktığınızda sıcaklık sorunu yaşarsınız yenilemeyi deneyin. anlık takılma laptoplarda yüksek sıcaklıktan veya ssd hdd sorunlarından olur genellikle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,124
Üyeler
162,778
Son üye
Excelium
Top Bottom