Cihangir
80+ Gold
bekle gelecekYa zatwn şu yaz boyunca gelmezse alıcam kendim de gene de bi sormak istedim
bekle gelecekYa zatwn şu yaz boyunca gelmezse alıcam kendim de gene de bi sormak istedim
Yaz bitene her şey 2 katı olur, paran varsa şimdi al.
Kanka atıyorum dolar bu 2 3 ayda 30a kadar çıktı diyelim. Ötv kaldırıldığındaki fiyat mı daha az olur şuan alsam mı sizceSanırım olacak ama o vaat gerçekleşesiye kadar dolar uçacağından fiyatlar da uçacak, yapılan indirimin bize pek bir faydası olmayacak bana kalırsa.
bu çıktı mı ?Üniversite öğrencilerinin ilk telefon ve bilgisayarında vergi alınmayacak. Laptop dahil, tablet yok diye biliyorum
Şuan ki.Kanka atıyorum dolar bu 2 3 ayda 30a kadar çıktı diyelim. Ötv kaldırıldığındaki fiyat mı daha az olur şuan alsam mı sizce
Kanka atıyorum dolar bu 2 3 ayda 30a kadar çıktı diyelim. Ötv kaldırıldığındaki fiyat mı daha az olur şuan alsam mı sizce
laptopta ötv yoookKanka bu yaz sonu en geç almam lazım
bende bekliyorum üni bitmeden önce alacağımKanka bu yaz sonu en geç almam lazım
Hiçbir fikrim yok ama illa bir şey de diyorsan laptopa şu an ihtiyacın var ise beklemenin çok bir faydası olmaz bence.Kanka atıyorum dolar bu 2 3 ayda 30a kadar çıktı diyelim. Ötv kaldırıldığındaki fiyat mı daha az olur şuan alsam mı sizce
daha çıkmadıbu çıktı mı ?
yav ötv yokki laptoptadaha çıkmadı
kdv kapsar sana yaramaz laptop alıcaksan direkt alıyorsun telefonsa bekliyorsunAma sanırım bu vergi indirimi sadece ötv yi değil diğer vergileri de kapsıyor imiş