Laptopta performans düşüklüğü

hytax

80+
Reaksiyon skoru
5
anlamadığım bi şekilde laptobumun performansı çok düşük arkada bi uygulama falanda çalışmıyor sıcaklıklar normal nasıl çözebilirim

o yüzdenmi diye bakıma götürdüm gelince yine aynıydı
Hocam ben çok önceden kullanıyordum tam olarak bu seriyi hybrid şeklinde kullandığından oyunlarda vs performans bi tık düşük oluyor
bios ekranından muxswitch özelliği var bunlarda oradan dgpu seçersen performansın ciddi oranda artacak

Hocam ben çok önceden kullanıyordum tam olarak bu seriyi hybrid şeklinde kullandığından oyunlarda vs performans bi tık düşük oluyor
bios ekranından muxswitch özelliği var bunlarda oradan dgpu seçersen performansın ciddi oranda artacak
dgpu da olduğu halde düşük

Hocam o zaman güncellemelerde tam olduğunu düşünüyorum önerim temiz format atman olur. Bu sistem artık eski bir sistem olarak kabul ediliyor artık
her şey güncel her şey normal onlarda bi sorun yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran görüntüsü 2025-05-27 223514.webp

ram 16 burası normalmi şuan

Hocam o zaman güncellemelerde tam olduğunu düşünüyorum önerim temiz format atman olur. Bu sistem artık eski bir sistem olarak kabul ediliyor artık
daha format atalı 2-3 hafta oldu en fazla 1 ay

Son düzenleme:
her şey güncel her şey normal onlarda bi sorun yok

Alıntıyı görüntüle
ram 16 burası normalmi şuan

daha format atalı 2-3 hafta oldu en fazla 1 ay
16 ram şuanlık ideal tabi her şey normal gözüküyor aslında nasıl bir performans düşüklüğü hissediyorsun peki

16 ram şuanlık ideal tabi her şey normal gözüküyor aslında nasıl bir performans düşüklüğü hissediyorsun peki
oyunlarda düşük fps windowsda gezerken yavaşlık

Hocam oyunlar için sistem biraz eski kalıyordur diyebilirim ama windows durumu biraz absürt kaçıyor ister istemez pek yorum yapamıyorum
oyun dediğim cs2 pubg gibi oyunlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,705
Üyeler
175,099
Son üye
alpwers
Geri