Hocam ben çok önceden kullanıyordum tam olarak bu seriyi hybrid şeklinde kullandığından oyunlarda vs performans bi tık düşük oluyoro yüzdenmi diye bakıma götürdüm gelince yine aynıydı
dgpu da olduğu halde düşükHocam ben çok önceden kullanıyordum tam olarak bu seriyi hybrid şeklinde kullandığından oyunlarda vs performans bi tık düşük oluyor
bios ekranından muxswitch özelliği var bunlarda oradan dgpu seçersen performansın ciddi oranda artacak
Hocam o zaman güncellemelerde tam olduğunu düşünüyorum önerim temiz format atman olur. Bu sistem artık eski bir sistem olarak kabul ediliyor artıkdgpu da olduğu halde düşük
her şey güncel her şey normal onlarda bi sorun yokHocam o zaman güncellemelerde tam olduğunu düşünüyorum önerim temiz format atman olur. Bu sistem artık eski bir sistem olarak kabul ediliyor artık
daha format atalı 2-3 hafta oldu en fazla 1 ayHocam o zaman güncellemelerde tam olduğunu düşünüyorum önerim temiz format atman olur. Bu sistem artık eski bir sistem olarak kabul ediliyor artık
16 ram şuanlık ideal tabi her şey normal gözüküyor aslında nasıl bir performans düşüklüğü hissediyorsun pekiher şey güncel her şey normal onlarda bi sorun yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
ram 16 burası normalmi şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
daha format atalı 2-3 hafta oldu en fazla 1 ay
Hocam oyunlar için sistem biraz eski kalıyordur diyebilirim ama windows durumu biraz absürt kaçıyor ister istemez pek yorum yapamıyorumoyunlarda düşük fps windowsda gezerken yavaşlık