Neler Yeni

Laptopta w11 den w10 a geçiş yapılabilir mi

Eren A.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Eren AKŞEN
Merhaba benim laptopumda şuan gömülü olarak w11 var aldığımda yüklü gelmişti lakin ben w10 a geçmek istiyorum acaba bu mümkün müdür ve eğer geçebilirsem garanti dışına çıkmış olur muyum ?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Hayır garanti dışı olmaz, temiz format ile geçersiniz. Fakat orjinal windows 11 li bir laptop aldıysanız yani lisanslı ile, lisansı win 10 da kullanamayabilirsiniz.

Eren A.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Eren AKŞEN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır garanti dışı olmaz, temiz format ile geçersiniz. Fakat orjinal windows 11 li bir laptop aldıysanız yani lisanslı ile, lisansı win 10 da kullanamayabilirsiniz.
Peki temiz formatı nasıl yapabilirim video öneriniz var mıdır?W11 anahtarını W10 da kullanamasam da sıkıntı değil oldu ki w11 e geri dönmek istersem aynı anahtarı tekrar kullanabilir miyim ?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Peki temiz formatı nasıl yapabilirim video öneriniz var mıdır?W11 anahtarını W10 da kullanamasam da sıkıntı değil oldu ki w11 e geri dönmek istersem aynı anahtarı tekrar kullanabilir miyim ?

Format için en az 8GB bir USB belleğe şu windows 10 yükleme aracı ile iso yazıcaksınız basit bir işlem:

Aracı şimdi indirin diyince orda ilerleyerek kurulum yapıyorsunuz zaten.

Win 11 anahtarı var ise anakarta gömülüdür zaten o Win 11 e dönünce otomatik görmesi gerekir. olmadı zaten laptobun kutusunda vs. onun anahtarı kodu neyse o vardır zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

USB ye yazdırdıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatıp bios boot menüden USB yi seçiceksiniz windows kurulumu yapıcaksınız. Yapmadan önce dosya yedeklicekseniz yedekleyin.

Eren A.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Eren AKŞEN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok Teşekkür ederim performans sorunlarından dolayı böyle bir geçiş yapıyorum işlemleri yapacağım.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,950
Üyeler
168,710
Son üye