Neler Yeni

Laptoptaki hddyi masaustune takma

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Cihan Doğan
Eski laptobumda 1 tb hdd vardı şimdi masaüstüne geçtim win 10 kurulumu icin usb bellek hazirlamam lazim.
Laptoptan cikan hddyi (icinde win 10 yuklu) yeni aldigim kasaya taksam bilgisayar acilirmi?
Usb bellek hazirlama işimi gorsun yeterli sonrasinda ssdye win 10 temiz kurulum yapip hddyi formatliyacam.

Bura.K

80+ Silver
Yanlış Bilgilendirme
Eski laptobumda 1 tb hdd vardı şimdi masaüstüne geçtim win 10 kurulumu icin usb bellek hazirlamam lazim.
Laptoptan cikan hddyi (icinde win 10 yuklu) yeni aldigim kasaya taksam bilgisayar acilirmi?
Usb bellek hazirlama işimi gorsun yeterli sonrasinda ssdye win 10 temiz kurulum yapip hddyi formatliyacam.
Dizüstü HDD girişleri farklı oluyor diye hatırlıyorum. Büyük ihtimalle takamazsınız.

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
En İyi Cevap
3
Hiç bir sıkıntı olmaz eğer bilgisayarınız 20 yıllık değilse girişleri uyumludur. Windowsuda çalıştırır. Yeni kurulum yaptığınızda boot menüde yeni win10 yüklediğiniz aygıtı önce seçerseniz windowsu onun üzerinden açar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Cihan Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiç bir sıkıntı olmaz eğer bilgisayarınız 20 yıllık değilse girişleri uyumludur. Windowsuda çalıştırır. Yeni kurulum yaptığınızda boot menüde yeni win10 yüklediğiniz aygıtı önce seçerseniz windowsu onun üzerinden açar.
Usb bellegi hazırlamak icin acilsin yeterli hocam daha sonra bi ssdye win 10 kurup hddyi formatlayip kullanacam

En İyi Cevap
3
Yeterli. Normal şekilde Windows kurup dahi kullanabilirsiniz. Ama dediğim gibi başta açılmaxsa boot menagerdan ayarını yapmanız gerek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,772
Üyeler
165,587
Son üye
sağtık1
Top Bottom