Neler Yeni

Laptoptan garip bir ses gelmesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Muhammed Suphi Güneş
Instagram
muhammedsuphigunes
Facebook
muhammedsuphigunes
Merhaba laptoptan garip bir ses geldiğini farkettim sorunsuz bir şekilde çalışıyor ama bu ses neden çıkıyor anlamadım yardımcı olabilirmisiniz cızırtı şeklinde bir ses var bi sorun teşkil eder mi nedeni nedir.

Shourd

80+ Gold
Merhaba laptoptan garip bir ses geldiğini farkettim sorunsuz bir şekilde çalışıyor ama bu ses neden çıkıyor anlamadım yardımcı olabilirmisiniz cızırtı şeklinde bir ses var bi sorun teşkil eder mi nedeni nedir.
cızırtı derken dahada açarmısınız ne tür durumlarda geliyor veya gelmiyor yada nasıl bi ses tam olarak anlatın yüksek mi alçak mı ve laptopta bi sorun hisediyormusunuz

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Alihan YILMAZ
Elektrik kaçağı olabilir. Disk'ten okuyor olabilir. Veya yazıyor da olabilir. Ses sistemi arızalı olabilir. Olabilir de olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Mert Güler
coil whine olobilir , oyun oynarken yada ağır bir iş yaparken çıkıyorsa normaldir

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Muhammed Suphi Güneş
Instagram
muhammedsuphigunes
Facebook
muhammedsuphigunes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cızırtı derken dahada açarmısınız ne tür durumlarda geliyor veya gelmiyor yada nasıl bi ses tam olarak anlatın yüksek mi alçak mı ve laptopta bi sorun hisediyormusunuz
Laptopta herhangi bir sorun görünmüyor burdan bakabilirsiniz: https://drive.google.com/file/d/1KzVRS6yLRs2SK-iN7HYh0OYhD3eMugy3/view?usp=sharing
Mesaj otomatik birleştirildi:

coil whine olobilir , oyun oynarken yada ağır bir iş yaparken çıkıyorsa normaldir
Hayır yük altında değilken çıkıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Elektrik kaçağı olabilir. Disk'ten okuyor olabilir. Veya yazıyor da olabilir. Ses sistemi arızalı olabilir. Olabilir de olabilir.
Hocam laptop çok güncel :Asus Rog Strix G15 RTX 3070TI Ryzen 9 6900HX 32 Ram 1tb SSD

Emir__8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar/Bilgisayar Toplama/Telefon
Coil whine sesi çok belli hiç bir sıkıntı olmaz zararı yok rahatsiz edici ama olmayan kart yok bobinlerden geçen elektrik akımının sesi genelde adaptör bağlı değilken daha fazla ses gelir

lwu123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
emir
Ses Laptopun Hoparlöründenmi Yoksa Kendisindenmi geliyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Muhammed Suphi Güneş
Instagram
muhammedsuphigunes
Facebook
muhammedsuphigunes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR