Neler Yeni

Laptoptan Gelen Garip Ses?

App20

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
460
İsim
App
Ses Şu videoda var :
( 1.5 yıldır bakım yapılmadı :) ) ses acaba bu yüzden midir şimdi sersive verip bakım yapılmasını isteyeceğim ama bu ses sorununuda söylemelimiyim,çok nadir oluyor kısa sürede geçiyor ses
ve sonrada satmayı planlıyorum
i5 10300h gtx1650 8gbram excalibur770

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Fan tam güçteyken çıkıyor olabilir. Kayıt sesi bazen yanıltır o yüzden fan sürtmesi demek istemedim onda daha çok gıcırtı sesi gibi gelir. Fanın içi çok kıl, tüy, iplik dolduysa ondan olabilir.
Garantisi yoksa kendin veya bilgisi olan birine temizleyip termal macun yeniletebilirsin, garantiyle zaman kaybetmeye değmez.
Laptopta HDD var mı?

App20

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
460
İsim
App
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fan tam güçteyken çıkıyor olabilir. Kayıt sesi bazen yanıltır o yüzden fan sürtmesi demek istemedim onda daha çok gıcırtı sesi gibi gelir. Garantisi yoksa kendin veya bilgisi olan birine temizleyip termal macun yeniletebilirsin, garantiyle zaman kaybetmeye değmez.
Laptopta HDD var mı?
tam güçte olmadığı zamandada oluyor sonra kendi kendine geçiyor, garantisi var satacağım için içini açmak istemiyorum garanti gider vb
ssd var bu arada hdd yok

Can...

80+ Platinum
Fan tam güçteyken çıkıyor olabilir. Kayıt sesi bazen yanıltır o yüzden fan sürtmesi demek istemedim onda daha çok gıcırtı sesi gibi gelir. Fanın içi çok kıl, tüy, iplik dolduysa ondan olabilir.
Garantisi yoksa kendin veya bilgisi olan birine temizleyip termal macun yeniletebilirsin, garantiyle zaman kaybetmeye değmez.
Laptopta HDD var mı?
Garantiye gerek yok götür 30 dk 1 saat sonra git al ömür boyu bakım hizmeti var fan bozuksa ücret isterler garanti varsa bedavaya değişir
Mesaj otomatik birleştirildi:

tam güçte olmadığı zamandada oluyor sonra kendi kendine geçiyor, garantisi var satacağım için içini açmak istemiyorum garanti gider vb
ssd var bu arada hdd yok
Servise git yakınsan değilsen ulaş kargola bakımını yapar gönderirler uzun sürmez 2 hafta max biz gönderdik

App20

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
460
İsim
App
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garantiye gerek yok götür 30 dk 1 saat sonra git al ömür boyu bakım hizmeti var fan bozuksa ücret isterler garanti varsa bedavaya değişir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Servise git yakınsan değilsen ulaş kargola bakımını yapar gönderirler uzun sürmez 2 hafta max biz gönderdik
malesef hiç yakın değilim teknosadan almıştım aslında oraya götürsem yaparlar mı?

Can...

80+ Platinum
malesef hiç yakın değilim teknosadan almıştım aslında oraya götürsem yaparlar mı?
Valla Teknosa nin servisi kim ne derse desin leş drone aldım çöp ettiler daha çok bozuldu powerbank aldım sözde tamir ettiler daha berbat oldu daha neler neler ben götürmeni önermem direkt Casper a yolla servisi temiz yapıyor

Top Bottom