masaüstü alacağın anakarta veya adaptöre göre değişir ama laptopdan 3 aşağı 5 yukarı aynı oluryakında masa üstü bir pcye gececeğim net yan dairede laptopla bağlanıyordum bu zamana kadar ortalama 110 120 ping alıyordum masa üstü pcye gecince pingim ne kadar değişir
Aynısı olur büyük ihtimal ama kablo çekmenizi öneririm cat6 en az cat7 bile kullanılabilir bu durumda .yakında masa üstü bir pcye gececeğim net yan dairede laptopla bağlanıyordum bu zamana kadar ortalama 110 120 ping alıyordum masa üstü pcye gecince pingim ne kadar değişir
Direk düzelir ama kaç mt fark var 100 mt altı ise cat6 da azıcık ping yani mesela normlade 22 ping ise işte 28 max olur kabloda öneririz.hocam kablo çeksem pingim biraz olsa düzelir mi
Tamam cat6 kablo çekersen sorunun düzelir ayeıca wifi olarakta kullanmak istersen router alırsın o şekilde.hocam 15-20m bi fark var
Direk düzelir ama kaç mt fark var 100 mt altı ise cat6 da azıcık ping yani mesela normlade 22 ping ise işte 28 max olur kabloda öneririz.
Kablo uzunluğu ping yapmaz.hocam 15-20m bi fark var
Belli bir mesafeden (100 mt) sonra yapar kardeşim.Kablo uzunluğu ping yapmaz.
Attığım videoyu izle kardeşim. Burada konu ''Belli bir mesafe'' değil yan daire.Belli bir mesafeden sonra yapar kardeşim.