yaklaşık 1 - 1.5 ay önce monster abra A7 V12.1.5 cihazı aldım full şarjda batarya çıkarmadan kullanıyorum sorun olur mu bir de birinden 15 günde bir bataryanın şarjını full bitir diye bir şey duydum doğru mudur
Bir şey olmaz. Sürekli tak çıkar yaparsan ömrü azalır. Bilgisayarı kapatınca çıkar yeter.yaklaşık 1 - 1.5 ay önce monster abra A7 V12.1.5 cihazı aldım full şarjda batarya çıkarmadan kullanıyorum sorun olur mu bir de birinden 15 günde bir bataryanın şarjını full bitir diye bir şey duydum doğru mudur
Bende de Casper Excalibur var hep şarjda kullanıyorum 3-4 aydır hiç sıkıntısı çıkmadı şarjda değilken oyun oynamaya çalıştığımda 30 fps'e kitleniyor oynayamıyorum zaten.yaklaşık 1 - 1.5 ay önce monster abra A7 V12.1.5 cihazı aldım full şarjda batarya çıkarmadan kullanıyorum sorun olur mu bir de birinden 15 günde bir bataryanın şarjını full bitir diye bir şey duydum doğru mudur
bir yerde bataryayı çıkarırsan elektrik gittiğinde zarar görür pc demişti doğru mudurBataryanın şarjını dolu tutabilirsin.
Ayrıca şarjda kullanacaksan bataryayı çıkarıp kullanman daha iyi olacaktır.
Şarjda kullanirken bataryayı nasıl çıkarıyor uz anlamadımBataryanın şarjını dolu tutabilirsin.
Ayrıca şarjda kullanacaksan bataryayı çıkarıp kullanman daha iyi olacaktır.
gömülü batarya değil batarya çıkabiliyorŞarjda kullanirken bataryayı nasıl çıkarıyor uz anlamadım
bende de öyle onu yükseltemiyor muyuz heralde yetmiyormuş güçBende de Casper Excalibur var hep şarjda kullanıyorum 3-4 aydır hiç sıkıntısı çıkmadı şarjda değilken oyun oynamaya çalıştığımda 30 fps'e kitleniyor oynayamıyorum zaten.
bende de öyle onu yükseltemiyor muyuz heralde yetmiyormuş güç