N nokar23 80+ Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 61 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Bahadır 23 Kasım 2023 #1 Laptopu hdmi ile 4k özelliği olan televizyona bağlamak istiyorum. Görüntü donmadan rahatça oynayabilir miyim?
Laptopu hdmi ile 4k özelliği olan televizyona bağlamak istiyorum. Görüntü donmadan rahatça oynayabilir miyim?
F Fight Clubb 80+ Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 64 Dahası Reaksiyon skoru 20 İsim Tyler 23 Kasım 2023 #2 nokar23 yazmış: Laptopu hdmi ile 4k özelliği olan televizyona bağlamak istiyorum. Görüntü donmadan rahatça oynayabilir miyim? Devamı için tıklayın... Bağlanır çok rahat film faln izlenir ya da online olmayan tarzda oyunlar oynanır. ama rekabetçi oyunlarda görüntü laptop ekranına göre çok gecikmeli gelir
nokar23 yazmış: Laptopu hdmi ile 4k özelliği olan televizyona bağlamak istiyorum. Görüntü donmadan rahatça oynayabilir miyim? Devamı için tıklayın... Bağlanır çok rahat film faln izlenir ya da online olmayan tarzda oyunlar oynanır. ama rekabetçi oyunlarda görüntü laptop ekranına göre çok gecikmeli gelir