Neler Yeni

Öneri Laptop'u kasa olarak kullanmalı mıyım kullanabilir miyim ?

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
co
MSI GL75 LEOPARD laptobum var,laptobun menteşesini yaptıracağım diye ekran panelinden oldum ekranın köşelerinden çizgiler üstünden çizgiler çıktı anlayacağınız rezalet bir görüntü oluştu.
Panelin orijinal sıfırları 3750 TL 2.el bulundu bir tane 2200 TL'ye ben de yeni bir mönitor alsam bu paraya laptobu kasa olarak kullansam mı diye düşündüm ve sizlere danışmaya karar verdim.

Sorum şu arkadaşlar 144hz 23inch bir tane mönitor alsam ve ben bu laptobu bu mönitore bağlayıp kullanmak istesem performans kaybı yaşar mıyım ? Yaşarsam ne kadar bi performans kaybı yaşarım ?

Ciddi anlamda hevesim kaçtı ve laptobu yaptırmakta istemiyorum ben de böyle bir çözüm düşündüm hem masaüstüde istiyordum ama performans kaybolur mu diye de düşünmedim değil.

Laptop Özellikler:10750H RTX2070 SSD512 16GB RAM

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Hocam cihazı sat onun yerine kasa topla daha mantıklı olur

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
co
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam cihazı sat onun yerine kasa topla daha mantıklı olur
Usta satmayıda düşündüm de kaça satılır ki bu laptop özellikleri baştan sona yazayım da bir fiyat vermeye çalışın ama laptobun ekranı yok yani var ama az var ona göre değerlendirin.

10750H RTX2070 SSD512 16GB RAM 1TB HDD W11 Orijinal İçinde

Ekran fiyatı ise ortalama 3k diyebiliriz ne yazayım bu laptoba fiyat olarak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Usta satmayıda düşündüm de kaça satılır ki bu laptop özellikleri baştan sona yazayım da bir fiyat vermeye çalışın ama laptobun ekranı yok yani var ama az var ona göre değerlendirin.

Marka Model:MSI GL75 LEOPARD

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,390
İsim
Oğuz
Kayıp değil artış yaşarsın.

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
co
Kayıp değil artış yaşarsın.
Hahaha O nasıl oluyor usta sonuçta daha büyük ekrana görüntü vermeye başlayınca daha çok ısınacak daha az performans olacak bu sefer de ben böyle düşündüm biraz ne kadar doğru bilmiyorum.

Zealist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Memet K.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Marka Model:MSI GL75 LEOPARD
sarı siteden senin pc'nin 2.el fiyatlarına baktım da neden bu kadar çılgın rakamlar dönüyor anlamadım :D eğer o belirtilen fiyatlara satabilirsen ekranı yaptırıp sat bence güncel bir masaüstü pc dizebilirsin 20 k bandında

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
co
sarı siteden senin pc'nin 2.el fiyatlarına baktım da neden bu kadar çılgın rakamlar dönüyor anlamadım :D eğer o belirtilen fiyatlara satabilirsen ekranı yaptırıp sat bence güncel bir masaüstü pc dizebilirsin 20 k bandında
Usta MSI laptoplar aşırı pahallı ben de anlam veremiyorum 20k'ya direkt koydum almak isteyen alsın diye uğraşmak istemiyorum bu laptop ile daha fazla yaptırsam bu sefer satmam kullanırım o yüzden bu haliyle alan olursa bırakıcam herhalde bakalım

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,390
İsim
Oğuz
Hahaha O nasıl oluyor usta sonuçta daha büyük ekrana görüntü vermeye başlayınca daha çok ısınacak daha az performans olacak bu sefer de ben böyle düşündüm biraz ne kadar doğru bilmiyorum.
Harici ekrana bağlayınca ekran kartı üzerinden görüntü aldığın için performans artıyor.

Golf 4 R32

80+ Silver
Öyle bir şey yok yanlış düşünüyorsunuz

Top Bottom