nousfurkan
80+ Bronze
Olmaz ama ömrü azalır muhtemelenAklıma takılan bir şey var yeni aldığım laptopumun bataryası çıkmıyor eskisinin çıkıyordu direk güce bağlıyordum şimdi direk güçte kullanirsam batarya bozulur mu ? Oyun vs oynarken sıkıntı olur mu
Adaptörü değiştirmeye falan gerek yok değil mi ? Ben oyun oynarken vs şarjda olduğu halde azalma olmaz herhaldeBiraz da mecburi olarak şarjda kullanacaksın zaten yoksa bilgisayardan performans falan alamazsın.
Zannetmiyorum, önceki ideapad serisinde 135 gönderiyorlardı millet onu değiştiriyordu yanlışım yoksa.Adaptörü değiştirmeye falan gerek yok değil mi ? Ben oyun oynarken vs şarjda olduğu halde azalma olmaz herhalde
TeşekkürlerZannetmiyorum, önceki ideapad serisinde 135 gönderiyorlardı millet onu değiştiriyordu yanlışım yoksa.
Sürekli 99 da pil hocam neden olabilirZannetmiyorum, önceki ideapad serisinde 135 gönderiyorlardı millet onu değiştiriyordu yanlışım yoksa.
Video izliyorum şu an benim de böyle şu an.Sürekli 99 da pil hocam neden olabilir
Anladım teşekkür ederim yeni bir konu açacağım bakarsan sevinirimmmVideo izliyorum şu an benim de böyle şu an.
Alıntıyı görüntüle
Tam araştırmadım ama batarya ömrünü korumak için diye tahmin ediyorum. Tıpkı telefondaki şarjı 85 olduğunda şarj etmeyi durdur özelliği gibi. Nadiren de 100e çıkartıyor, değişiyor yani.