Neler Yeni

Çözüldü✓ Laptopu sallayınca içinden ses geliyor

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
923
İsim
Buğra
Garantiye bu kadar aşırı önem veriyorsan yolla servise. Olabilsin Laptop serisi kronik sorunlu ürün olsun.
Ama servise yollamanı önermem. Sağlam ürün yollasan çoğu zaman bozup sana geri gönderirler.

Servislerden şikayetçi tonlarca konu var internette :(
en iyisi ben açayım hocam o zaman bakalım sesin sebebi neymiş

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
923
İsim
Buğra
Garantiye bu kadar aşırı önem veriyorsan yolla servise. Olabilsin Laptop serisi kronik sorunlu ürün olsun.
Ama servise yollamanı önermem. Sağlam ürün yollasan çoğu zaman bozup sana geri gönderirler.

Servislerden şikayetçi tonlarca konu var internette :(
Usta dün bende aldım aynı ses sol alt köşeden bende de geliyor. Salladıkça içinde bir şey varmış gibi. Lenovo IdeaPad benimkide sen ne yaptın, şu an nasıl, benim ne yapmamı önerirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Usta dün bende aldım aynı ses sol alt köşeden bende de geliyor. Salladıkça içinde bir şey varmış gibi. Lenovo IdeaPad benimkide sen ne yaptın, şu an nasıl, benim ne yapmamı önerirsin.
hocam açtım kapağı meğerse içindeki daire şeklindeki bir pil yerinden çıkmış onun sallanma sesiymiş yerine oturttum kapağı kapattım kolayca isterseniz siz de yapabilirsiniz

Kaanwqade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Kaan
Youtue da nasıl açıldığına bak. Titizlikle açarsan sıkıntı olmaz. Bir yerlerini kırma yeter.
Kral anakartta kapağa bağlı bir bant var o kapağı açınca sokuluyor o bant açıldığını anlıyorlar veya vidada yeşil veya mavi boyalar olur açmayı denersen gider o renkler ordanda anlaşılıyor tornavida matkap vurduğun gibi gider yani renkler

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
923
İsim
Buğra
Kral anakartta kapağa bağlı bir bant var o kapağı açınca sokuluyor o bant açıldığını anlıyorlar veya vidada yeşil veya mavi boyalar olur açmayı denersen gider o renkler ordanda anlaşılıyor tornavida matkap vurduğun gibi gider yani renkler
hocam açmadan önce nasılsa şuan da aynı bantları ellemedim zaten

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
923
İsim
Buğra
Kapakta veya anakartta bir bant yoksa aç vidalarda renk varmı içinde felan tornavida soktuğumuz yerde onlar giderse belki alamazlar
hocam vidanın iç kısmında mavi boya var ama oradan bişey anlaşılmıyor zaten ayrıca ben lenovoya sorduğumda ürüne zarar vermezseniz çıkmaz dendi

TRZigra21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Rahman
dostlarım merhaba mayıs ayında almıştım laptopu ve geldiği ilk gün elimde masaya koymaya götürürken bi takırtı sesi duydum fan sesi falan değil kapalıyken de açıkken de gelen bi ses azıcık sallayınca içinden takırtı sesi geliyordu sonra o ses kesildi bugün yine aynısı oldu ve artık hep geliyor ne zaman havaya kaldırsam hareket ettirsem veya azıcık sallasam içinden takırtı sesi geliyor sanki içinde bir parça çıkmış da için de hareket ediyor gibi diğer lenovo ideapad kullanan arkadaşlar sizde de oluyor mu yoksa laptopta sorun var mı ona göre servisle konuşacağım
Aga kasayı aç unutulmuş veya gevşek vida plastik vs. varmı diye bak anlamadıysan hangi vida nerenin o nereye bağlı bu nereye bağlı o zaman bi bilgisayarcıya götür baksın ama yanında baksın bazı ahlak yoksunları içinden parça çalıyo

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
923
İsim
Buğra
Aga kasayı aç unutulmuş veya gevşek vida plastik vs. varmı diye bak anlamadıysan hangi vida nerenin o nereye bağlı bu nereye bağlı o zaman bi bilgisayarcıya götür baksın ama yanında baksın bazı ahlak yoksunları içinden parça çalıyo
hallettim hocam

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,469
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Hayırlı olsun. Başarılar dilerim. Hayırlı geceler 😁

Para

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Para
daha önce 5 6 kere laptop kasası açtım ram arttırdım tecrübeliyim de garanti dışı kalmasından korkuyorum
Ustam senin sıfır kutuyu açarken içinden daha sonra hard disk eklemek için bir metal Renginde dikdörtgen yanında yapıştırıcı ve vidalar var mıydı. Bende vardı. Eğer varsa şöyle düşünüyorum. Bunları eklememiz için bir yer var ve o bosluktaki bir kablodan geliyor bir ses. Ve ses nerden geliyor benim sol alttan geliyor. Cevaplarsan çok sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

daha önce 5 6 kere laptop kasası açtım ram arttırdım tecrübeliyim de garanti dışı kalmasından korkuyorum
Ustam senin sıfır kutuyu açarken içinden daha sonra hard disk eklemek için bir metal Renginde dikdörtgen yanında yapıştırıcı ve vidalar var mıydı. Bende vardı. Eğer varsa şöyle düşünüyorum. Bunları eklememiz için bir yer var ve o bosluktaki bir kablodan geliyor bir ses. Ve ses nerden geliyor benim sol alttan geliyor. Cevaplarsan çok sevinirim.h
hocam açtım kapağı meğerse içindeki daire şeklindeki bir pil yerinden çıkmış onun sallanma sesiymiş yerine oturttum kapağı kapattım kolayca isterseniz siz de yapabilirsiniz
Ustam acaba rica etsem Instagram adresini verebilir misin? Eğer kabul edersen ordan konuşalım olur mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,402
Üyeler
164,004
Son üye
marks
Top Bottom