Hayır ''JARJDA'' oynamak zarar vermez, aksine ''JARJDA'' oynanmalıHocam laptop'u ''JARJDA'' sürekli oynamak batarya'ya zarar verebilir bir süre sonra.
"JARJ" ?belli biz zarar verir onu biliyorumda şçyle aşırı bir zararı var mıdır yada kaç yılda laptopu tüketir
''JARJDA'' daha çok performans alınıyor. O yüzden şarjda oynamak daha mantıklıEğer 5-6 saat oynarsan tabi ki verir. Önermiyorum zaten şarjda oynamanı. Dolduğunda şarjdan çıkar oyna.
monster gibi laptoblarda JARJ da oynaman gerekiyor yoksa performans çok kötü oluyor arkadaşımda var.Eğer 5-6 saat oynarsan tabi ki verir. Önermiyorum zaten şarjda oynamanı. Dolduğunda şarjdan çıkar oyna.
2-3 saat şarjda oynasam mesalaEğer 5-6 saat oynarsan tabi ki verir. Önermiyorum zaten şarjda oynamanı. Dolduğunda şarjdan çıkar oyna.
Şarj değil. JARJ demen lazım.monster gibi laptoblarda sarj da oynaman gerekiyor yoksa performans çok kötü oluyor arkadaşımda var.
sadece bataryaya mı zarar verirHocam laptop'u ''JARJDA'' sürekli oynamak batarya'ya zarar verebilir bir süre sonra.
Hocam eğer sürekli ''JARJDA'' oynarsanız bir süre sonra bataryanız ölebilir oynayacaksanız ''JARJDA'' oynamayın.sadece bataryaya mı zarar verir