dexxoxx 80+ Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 44 Dahası Reaksiyon skoru 7 İsim Selim 11 Haziran 2020 #1 Laptopumu tvye bağladım hdmi kablosuyla her şey iyi ama arada bi fark var yani , oyun oynayamıyom tam , fare sanki sonradan geliyor ne yapmalıyım
Laptopumu tvye bağladım hdmi kablosuyla her şey iyi ama arada bi fark var yani , oyun oynayamıyom tam , fare sanki sonradan geliyor ne yapmalıyım
Yasin Çelik 80+ Platinum Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 16,107 En İyi Cevap 3 Dahası Reaksiyon skoru 21,810 Konum İstanbul İsim Yasin Çelik Instagram yasincelikz 11 Haziran 2020 #2 Televizyonun ms değeri yüksek hz değeri düşüktür. Normal.
terebayt 80+ Gold Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 7,070 Dahası Reaksiyon skoru 4,518 İsim Abdullah Furkan Coşgun 11 Haziran 2020 #3 dexxoxx yazmış: Laptopumu tvye bağladım hdmi kablosuyla her şey iyi ama arada bi fark var yani , oyun oynayamıyom tam , fare sanki sonradan geliyor ne yapmalıyım Devamı için tıklayın... televizyonlar görüntüyü güzelleştirmek için önce işliyor sonra veriyor yapabileceğiniz bir şey yok.
dexxoxx yazmış: Laptopumu tvye bağladım hdmi kablosuyla her şey iyi ama arada bi fark var yani , oyun oynayamıyom tam , fare sanki sonradan geliyor ne yapmalıyım Devamı için tıklayın... televizyonlar görüntüyü güzelleştirmek için önce işliyor sonra veriyor yapabileceğiniz bir şey yok.