Laptopu temizlicem

JToL

80+
Reaksiyon skoru
25
Laptopu temizlicem korkuyorum. Dikkat etmem gereken önemli bişe var mı? Hiç temizlemedim, temizletmedim baya kirli olabilir biraz uzun süreli.

vidaları çıkarırken yerlerini belirterek ayrı ayrı koy ve kafanda taslak olarak kalsın. vidalarken vida artırırsın yoksa :D

açmak zor ve riskli kablolar küçük küçük bilen birine açtır içini temizle macunları yenile mastergel pro öneririm macun olarak.

Statik Elektiriğe Ve Vidaların Yerlerine Dikkat Et
Eldiven Tak Yoksa Statik Elektirikten Laptopu Çöp Edebilirsin

Laptopun dış pilastiğininsakın zorlama bükülüyo garanti içini açmışsıniz diye ya naz yapııyo yada almıyor

Laptopu temizlicem korkuyorum. Dikkat etmem gereken önemli bişe var mı? Hiç temizlemedim, temizletmedim baya kirli olabilir biraz uzun süreli.
Bence Direk Açma Laptop Temizlemesini Bilen Birinden Yardım Al Sonra Başına İş Alırsın.

Önce bataryayı çıkar hocam. Bir de laptopun modelini youtube da xxxx-disassemly diye arat iç kompartmanı hakkında bilgi sahibi ol öyle aç açacaksan.

Korkamana gerek yok YouTube Dan bak burdan yazarak anlaşılmaz ve laptop farkı felan var ?

Bence Hiç Uğraşma İşinin Ehli Birisine Yaptırmak Daha Mantıklı Laptopların Çok Nazik Parçaları Var Zarar Verirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,217
Üyeler
195,566
Son üye
OblomovTR
Geri