Neler Yeni

Laptopu temizlicem

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Muhammed
Bence yaparken videonu çek vidaların yerini karıştımamak için

Lucky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ali Emre Karadağlı
Laptopu temizlicem korkuyorum. Dikkat etmem gereken önemli bişe var mı? Hiç temizlemedim, temizletmedim baya kirli olabilir biraz uzun süreli.
Dikkat etmen gereken en önemli olay vidalar asla ama asla karıştırma boyutları farklı olabilir eğer karıştırırsan laptop gg kolay gelsin :)

keo4eus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Ali palabıyık
Kanka bence zorlama bi servise götür ver 50tl onlar halleder garantisi varsa bedavaya hallederler

Erdomega

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Erdem özel
Ben laptopumumu temizlerken vidaların yerini kağıda cizip kağıdın üstüne koymuştum baya işe yaramıştı fakat kağıdın uçmamasına dikkat et. Birde youtube de araştır senin laptobunun modeline sahip olan biriri temizlemiş olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Serhat Bulut
Her laptopun ki farklı oluyor internette videosu vardır nasıl sökeceğin varsa izle yoksa artık yardım ala ala sökeceksin hangi vida nerenin fotoğrafını çekebilirsin fazla bi sıkıntı olmaz halıda iş yapma yeter elinide duvara ya da metale falan sür sonra sök gitsin.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Laptopu temizlicem korkuyorum. Dikkat etmem gereken önemli bişe var mı? Hiç temizlemedim, temizletmedim baya kirli olabilir biraz uzun süreli.
Laptop u sökerken videosunu çek sonra geri takarken sorun yaşamazsın sonra garantisi varsa bu sona erer bunu bil vidalarinı kaybetme :) kolay gelsim dostum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yusuf Pehlivan
sorun hakkında deneyimim yok ama youtube da yeterli öğretici video olduğunu düşünüyorum :)

huzeym

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Huzeyme Oyanık
Marka ve modeli youtube tan aratırken repair yaz büyük ihtimal senin laptop marka ve modele uyugn bir video çıkar. Videodaki adam nasıl demonte ediyorsa aynı şekilde uygula elin yatkınsa çok kolay bir şekilde halledersin.

Top Bottom