iXragon
80+
- Reaksiyon skoru
- 74
Konuyla Nasıl Alakalı Değil Onu Söylerseniz Sevinirimhocam konuyla alakası yok ancak sisteminizi ne kadara topladınız ?
Pcyi İse 6300 TL Ye Topladım
Konuyla Nasıl Alakalı Değil Onu Söylerseniz Sevinirimhocam konuyla alakası yok ancak sisteminizi ne kadara topladınız ?
Her bilgisayarda o geçerli değil. Hp ve Monster da bitmiyor, MSI da bitiyor mesela.garantisi bitmediyse yapma bence yoksa garanti biter
benim sorumun konu ile bir alakası yokKonuyla Nasıl Alakalı Değil Onu Söylerseniz Sevinirim
Pcyi İse 6300 TL Ye Topladım
anladımbenim sorumun konu ile bir alakası yok
doğru olabilir ama bi sıkıntı olunca içinin açıldığını anlarlarsa kullanıcı hatası der yollarlarHer bilgisayarda o geçerli değil. Hp ve Monster da bitmiyor, MSI da bitiyor mesela.
Dikkat etmen gereken en önemli olay vidalar asla ama asla karıştırma boyutları farklı olabilir eğer karıştırırsan laptop gg kolay gelsinLaptopu temizlicem korkuyorum. Dikkat etmem gereken önemli bişe var mı? Hiç temizlemedim, temizletmedim baya kirli olabilir biraz uzun süreli.
Laptop u sökerken videosunu çek sonra geri takarken sorun yaşamazsın sonra garantisi varsa bu sona erer bunu bil vidalarinı kaybetmeLaptopu temizlicem korkuyorum. Dikkat etmem gereken önemli bişe var mı? Hiç temizlemedim, temizletmedim baya kirli olabilir biraz uzun süreli.
sorun hakkında deneyimim yok ama youtube da yeterli öğretici video olduğunu düşünüyorumLaptopu temizlicem korkuyorum. Dikkat etmem gereken önemli bişe var mı? Hiç temizlemedim, temizletmedim baya kirli olabilir biraz uzun süreli.