f2 bas ordan taktığın hddyi seçAlıntıyı görüntüle
Chia coin için plot yüklüyodum bi anda böyle olmuş zaten hdd bad sector felan çoktu bios görmüyodu bozuktu başka hdd taktım ama yine böyle kaldı f1 basınca bişey olmuyo f2 basınca biosa atıyo f5 de de teste sokuyo ama açılmıyo
1dk
reis hatayı internete yaz yada tp forumda aç konuyu orası baya teknik bilgi biliyor çözerlerAlıntıyı görüntüle
Chia coin için plot yüklüyodum bi anda böyle olmuş zaten hdd bad sector felan çoktu bios görmüyodu bozuktu başka hdd taktım ama yine böyle kaldı f1 basınca bişey olmuyo f2 basınca biosa atıyo f5 de de teste sokuyo ama açılmıyo
Kankam şuan biostan uefi bootu seçtim tam logo geliyor donuyor yarım saniye mavi ekran verip hemen yeniden başlatıyor1
1dk
Mesaj otomatik birleştirildi:
reis hatayı internete yaz yada tp forumda aç konuyu orası baya teknik bilgi biliyor çözerler
Boot menünün resmini atar mısın?Alıntıyı görüntüle
Bozulan hdd'e mi yüklüydü windows?Alıntıyı görüntüle
Eski laptopumun hdd sini taktım win 7 vardı onda başlangıç onarma yapıyor şuanaçılacakgibi yani bozukolanda win10 vardıBozulan hdd'e mi yüklüydü windows?
DiyemeyizKısaca öbür dünyaya göçmüş diyebilir miyiz =?
Mükemmel.Diyemeyiz
Mevcut diske Win10 kurun.