Neler Yeni

Laptopum acilmiyor

RaeN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ramazan Zengin
bilgisayarimin fanindan ses geldiği icin yenisi ile degistirdim bilgisayari topladiktan sonra açma tuşuna bastiğimda acılmiyor
Ama şarj aletini taktigimda sarj oluyor ışığı yaniyor bilgisayarin bios pilini cikarip taktim ve ramleri de cikarip taktim ama ginde bişey değişmedi

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
bilgisayarimin fanindan ses geldiği icin yenisi ile degistirdim bilgisayari topladiktan sonra açma tuşuna bastiğimda acılmiyor
Ama şarj aletini taktigimda sarj oluyor ışığı yaniyor bilgisayarin bios pilini cikarip taktim ve ramleri de cikarip taktim ama ginde bişey değişmedi

Laptop kasasını sökerken Power Butonunun socketini yerinden sökmüş olma ihtimali var mı?

Power Tuşuna bastığınız'da hiç mi tepki vermiyor. Yoksa Açılıp direk kapanıyor mu ?

RaeN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ramazan Zengin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Laptop kasasını sökerken Power Butonunun socketini yerinden sökmüş olma ihtimali var mı?

Power Tuşuna bastığınız'da hiç mi tepki vermiyor. Yoksa Açılıp direk kapanıyor mu ?
Power socetini kontrol ettgimde bir sikinti goremedim yerindende sökmedim daha önce çok fazla acip temizledim pc yi ilk defa boyle bir sikinti yasadim nden oldugunu çözemiyorum kablo bağlatilarinda da bir sikinti goremedim

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
Çok dar alan olduğundan sökerken siz farketmeden kablo çıkmış olabilir ondan dedim.

En iyisi bir servise göstermek. Çünkü görmeden bir şey demem imkansız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,304
Üyeler
168,276
Son üye
Swarleys
Top Bottom