Neler Yeni

Yardım Laptopum aniden kapandı açılmıyor.

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Yunus
Arkadaşlar merhaba, sabah canlı dersim vs vardı onlara girdim sonra cihazı kapayıp normal derslerim için okula gittim.

Akşam geldim laptopu açtım hiçbir sorun vs yoktu işte şifreyi vs girdim açıldı yani cihaz. Bi kahve yapıp geleyim dedim geldim bide baktımki cihaz kapanmış hiçbir ışık vs yanmıyor. (Adaptör takılı ikenki bildirim ışığı vs dahil)

Başta sağına soluna vs baktım hiçbirşey yoktu falan yani. Sonra açmaya vs çalıştım kesinlikle açılmadı.

Cihazım: Asus tuf fx506lh
Son kapamadan önce yaotıklarım:
Cihazı %60 modunda (Oyun ve kullanım modu) kullanıyordum şarj 60 falandı bende dedim hazır canlı dersteyim modunu değiştim ve şarj oldu. Sonrasında yeniden %60 moduna çektim kapadım.
Birde kullanım modları kısmında (MyAsus) çoklu ekran modu eklenmiş onu seçtim.

Cihazda bi farklılık vs hiçbirşey yok.

Önemli Not: Farkettiğime göre cihaza adaptörü taktığımda cihazdan "tık tık tık" diye ses geliyor.

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Yunus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar yokmu yardımm edebilecek birisi.

Endreporter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Murat civan demircan
Arkadaşlar merhaba, sabah canlı dersim vs vardı onlara girdim sonra cihazı kapayıp normal derslerim için okula gittim.

Akşam geldim laptopu açtım hiçbir sorun vs yoktu işte şifreyi vs girdim açıldı yani cihaz. Bi kahve yapıp geleyim dedim geldim bide baktımki cihaz kapanmış hiçbir ışık vs yanmıyor. (Adaptör takılı ikenki bildirim ışığı vs dahil)

Başta sağına soluna vs baktım hiçbirşey yoktu falan yani. Sonra açmaya vs çalıştım kesinlikle açılmadı.

Cihazım: Asus tuf fx506lh
Son kapamadan önce yaotıklarım:
Cihazı %60 modunda (Oyun ve kullanım modu) kullanıyordum şarj 60 falandı bende dedim hazır canlı dersteyim modunu değiştim ve şarj oldu. Sonrasında yeniden %60 moduna çektim kapadım.
Birde kullanım modları kısmında (MyAsus) çoklu ekran modu eklenmiş onu seçtim.

Cihazda bi farklılık vs hiçbirşey yok.

Önemli Not: Farkettiğime göre cihaza adaptörü taktığımda cihazdan "tık tık tık" diye ses geliyor.
benim eski laptobum ısından sürekli kapanıyodu yazın bi kere kapandı 6 saat boyunca acılmadı ama sizin sorun bu degil gibi büyük ihtimale adaptörede sorun var baska bi adaptörle denermisiniz

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Yunus
benim eski laptobum ısından sürekli kapanıyodu yazın bi kere kapandı 6 saat boyunca acılmadı ama sizin sorun bu degil gibi büyük ihtimale adaptörede sorun var baska bi adaptörle denermisiniz

Hocam adaptörle ne alakası var cihaz güç almıyır?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şarja takınca ışık yanıyor mu?

Hayır.
Şarja takınca laptopdan "tık tık" diye ses geliyor.

ARDELENO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
enes
Hocam adaptörle ne alakası var cihaz güç almıyır?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır.
Şarja takınca laptopdan "tık tık" diye ses geliyor.
Ses geliyorda bataryadan sıkıntı olabilir. Eğer başka laptop varsa adapötrü değiştirip başka adaptörle şarj oluyor mu diye bak.

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Yunus
Ses geliyorda bataryadan sıkıntı olabilir. Eğer başka laptop varsa adapötrü değiştirip başka adaptörle şarj oluyor mu diye bak.

Hocam ses geldiği için tedirginim adaptörü kontrol ettim (Voltajlarını vs) adaptörde sorun yok.

Banigan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Burak Şenol
Hocam ses geldiği için tedirginim adaptörü kontrol ettim (Voltajlarını vs) adaptörde sorun yok.
Hocam merhaba aynı sorunu yaşıyorum şuan oyun oynarken aniden kapandı hiçbir ışık yok ve şarjı takınca saat gibi ses geliyor senin sorun neymiş nasıl çözdün acaba ?

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Yunus
Hocam merhaba aynı sorunu yaşıyorum şuan oyun oynarken aniden kapandı hiçbir ışık yok ve şarjı takınca saat gibi ses geliyor senin sorun neymiş nasıl çözdün acaba ?

Garantisi vardı cihazı servis talimatları ile yolladım.

Anakart değişimi sağlandı ücretsiz 1 hafta içinde teslim edilmiştir.

Top Bottom