Rennes 80+ Gold Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 8,943 Dahası Reaksiyon skoru 12,139 Konum Rivya'lı ama Kaer Morhen İsim Umut Dağ 11 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Rüzgar_60 yazmış: oyun güncellenmiş olabilir teknoloji her an gelişiyor Devamı için tıklayın... Aynı sürümle oynuyorum hocam. Mesaj otomatik birleştirildi: 11 Mayıs 2020 RTX3070 yazmış: Öyle oldu maalesef Buranın hızına yetişemedim Devamı için tıklayın... Başka forumlarda mısınız yoksa hocam?
Rüzgar_60 yazmış: oyun güncellenmiş olabilir teknoloji her an gelişiyor Devamı için tıklayın... Aynı sürümle oynuyorum hocam. Mesaj otomatik birleştirildi: 11 Mayıs 2020 RTX3070 yazmış: Öyle oldu maalesef Buranın hızına yetişemedim Devamı için tıklayın... Başka forumlarda mısınız yoksa hocam?
GryAsl 80+ Silver Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 3,531 En İyi Cevap 2 Dahası Reaksiyon skoru 3,422 İsim Güray 11 Mayıs 2020 #15 RTX3070 yazmış: Senin fikrin tabii ki, ikimizinkinin de doğru olup olmadığına fikrimiz yokken "Böyle şeyleri yapmana gerek yok" demen biraz sert oldu. Devamı için tıklayın... Sert olduysam özür dilerim ama sorunun sürücünün güncellenmesinden dolayı olduğun hiç zannetmiyorum ondan dolayı biraz net konuştum. Bi de BF 1 e 2 GB VRAM yeter düşük grafiklerde..
RTX3070 yazmış: Senin fikrin tabii ki, ikimizinkinin de doğru olup olmadığına fikrimiz yokken "Böyle şeyleri yapmana gerek yok" demen biraz sert oldu. Devamı için tıklayın... Sert olduysam özür dilerim ama sorunun sürücünün güncellenmesinden dolayı olduğun hiç zannetmiyorum ondan dolayı biraz net konuştum. Bi de BF 1 e 2 GB VRAM yeter düşük grafiklerde..