Neler Yeni

Laptopum hangi oyunları açar?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ali Erdem
Merhaba arkadaşlar bende Asus k555ub laptop var İ5 5200u,gt940m,4gb ram bu PC Valorant,cs:go,gta, açarmı özellikle bu 3 oyun düşük ayarlarda oynayan birisiyim kasmadan oynatırmı? İlerde ramı yükseltebilirim

Canciger

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Can Bozkurt
Discord
𝑪 𝒂 𝒏 🗡#4464
Merhaba arkadaşlar bende Asus k555ub laptop var İ5 5200u,gt940m,4gb ram bu PC Valorant,cs:go,gta, açarmı özellikle bu 3 oyun düşük ayarlarda oynayan birisiyim kasmadan oynatırmı? İlerde ramı yükseltebilirim
oynatır ancak ram ram ram.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ali Erdem

helpyardımplz

80+ Silver
Gta5 evt
Mesaj otomatik birleştirildi:

Drop yaşamam demi
Neden drop yaşayasın ki ? eski tip bir laptopa benziyor zaten seninkisi yani ekran kartı falan değişmiş olamaz o yüzden drop olma gibi bir durum da olmaz. Droptan kastın darboğaz falan mı ? eğer öyleyse darboğaz işlemci ekran kartını besleyemediği durumlarda gerçekleşir bilgilendirmek istedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ali Erdem
Neden drop yaşayasın ki ? eski tip bir laptopa benziyor zaten seninkisi yani ekran kartı falan değişmiş olamaz o yüzden drop olma gibi bir durum da olmaz. Droptan kastın darboğaz falan mı ? eğer öyleyse darboğaz işlemci ekran kartını besleyemediği durumlarda gerçekleşir bilgilendirmek istedim.
Yok mesela adam gördügümde fps düşmesi gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok mesela adam gördügümde fps düşmesi gibi
Çok fazla olmadı 3,4 sene oldu

Top Bottom