Neler Yeni

Laptop'um iade edilirmi

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mervan Tokay
Hepsiburada üzerinden laptop satın aldım cihazın kutusu açıldı ama sadece bios a bakıldı onun dışında windows yüklenmedi ve her şeyi tas tamam bir şekilde iade etmek için gönderdim kutusu açıldığı için iade edilmeme durumu olurmu kutusu açılmış ürünlerde iade yok diyorlarda bilgisi olan varsa yardım edebilir mi

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Kara Kartal
kesin hp victus dur :giggle:

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,959
İsim
.
Hepsiburada üzerinden laptop satın aldım cihazın kutusu açıldı ama sadece bios a bakıldı onun dışında windows yüklenmedi ve her şeyi tas tamam bir şekilde iade etmek için gönderdim kutusu açıldığı için iade edilmeme durumu olurmu kutusu açılmış ürünlerde iade yok diyorlarda bilgisi olan varsa yardım edebilir mi
Satıcı hepsiburadaysa genel olarak alıyor ama laptop alırmı bilmiyorum bakacaz görecez sonucu bize de bildir

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Yunus Kocabay
Neden edeceğine göre değişir

'SteeL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Mehmet B
Satıcı hepsiburada ise kesin olarak kabul edilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mervan Tokay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Neden edeceğine göre değişir
Laptop çok ısınıyor asus tuf a15 modeli bende daha iyi bir modeli tekrardan hepsi burada üzerinden alacam diye iade talebine bildirdim ki öyle yapacam azer nitro 16 alacam iade olursa olmasa 95 derece sıcaklıkla oynarım artık ne yapiyim

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
737
İsim
Görkem çetinkaya
Satici hepsiburadaysa windows bile kursan alirlar.

berattwt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berat TEMEL
Laptop çok ısınıyor asus tuf a15 modeli bende daha iyi bir modeli tekrardan hepsi burada üzerinden alacam diye iade talebine bildirdim ki öyle yapacam azer nitro 16 alacam iade olursa olmasa 95 derece sıcaklıkla oynarım artık ne yapiyim
İşlemci ve ekran kartı yüzde kaç kullanımda 95 dereceyi görüyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mervan Tokay
kesin hp victus dur :giggle:
Asus tuf a 15 serisi 7735 4060 lı modeli
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemci ve ekran kartı yüzde kaç kullanımda 95 dereceyi görüyorsun
Hiç kullanmadım indirimde iken fazla araştırmadan aldım cihaz tv nin yaptığı teslere baktım cs2 de bile 92 dereceyi gör0yor ben 80 85 max gören bir pc arıyorum o yüzden azer nitro 16 alacam büyük ihtimal

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
737
İsim
Görkem çetinkaya
Hepsi burada ben 32300 tl ye almıştım şimdi 35 36 ya satıyorlar bence sorf fazla kar etmek için bile alırlar ama bekliyecez
Hocam adamlar depoda ayni fiyata aldiklari urunun neyinden kar edecekler.Ellerinde az kalinca fiyat yukseltiyorlat

Top Bottom