üstüne koyup yeni bir laptop alma düşüncesindeyim olmaz mı ?Satarsan birdaha zor alır gibisin idare etmelik bir klavye ile devam edebilirsin aslında ama laptop senin
4-6k civarına gider. Üstüne ne kadar ekleyebilirsiniz ki ?üstüne koyup yeni bir laptop alma düşüncesindeyim olmaz mı ?
Nasıl isterseniz öyle yapabilirsinizüstüne koyup yeni bir laptop alma düşüncesindeyim olmaz mı ?
Bende 5-7k arası düşünüyorum . 4 e Bu tür laptopları bulmak hayal olabilir.4-6k civarına gider. Üstüne ne kadar ekleyebilirsiniz ki ?
Klavye değişimi 700-800Tl olduğu için, ayrıca abra kasa olduğu için. bence çok hayal değil.4 e Bu tür laptopları bulmak hayal olabilir.
Hayal. Aşırı düşük. En ölü hali 5 -5.5 eder. Eski piyasa yok artık. U serisi cihazlar 6-7k olmuş 2. eldeKlavye değişimi 700-800Tl olduğu için, ayrıca abra kasa olduğu için. bence çok hayal değil.
inşallah o fiyatları veren çıkarEn ölü hali 5 -5.5 eder.
ben olsam klavye alırdım ucuz bir şey öyle kullanırdım.laptopumun özellikleri şu şekilde:
abra ay7 v6.3
gtx 960m
i7-6700HQ
16 gb ram 1600mhz
1 tb hard disk
sorun olarak sadece klavyebin bazı tuşları kuvvetli basıldığında yazıyor.
sizce ne kadara gider ?
klavyesi yüzünden satmıyorum ki ?
çarşamba cevap yazsaydın o zaman bir şeyler söylerdim ama şuan olayı bile hatırlamıyorum.klavyesi yüzünden satmıyorum ki ?