Öneri Laptop'um ne kadar eder?

Kontfire

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,658
Merhaba arkadaşlar, sorum başlıkta zaten, ürünün bilgilerini yazıyorum.
Asus x550vx
İ7 6700 HQ işlemci turbo boosted 3.60 ghz
16gb ram
Nvidia GTX 950m 4gb harici ekran kartı
240GB SSD, 1TB HDD
Bataryası 1,5 saat gidiyor

Sahibinden de 6.5-7K ya ilanlar var güncel, ürünün bu kadar etmesi mantıklı mı?

Edebilir. Aslında cihaz güzel baya. Eder o parayı.

5 bine satanlar da var. (Ssd yok )
Aynı ürün fiyatlarına ek olarak aynı özellikteki farklı cihazların fiyatlarına da bakmak gerek.
6200 civarı 960M olan cihazlar var.

Bence 5 Bine koyun sonra duruma göre yavaşça düşürürsün.

Edebilir. Aslında cihaz güzel baya. Eder o parayı.
Zamanında mühendislik okumak için almıştım AutoCAD, SOLIDWORKS vb programlar için. Aldığımda 3400TL idi. Şimdi ikinci el olmasına rağmen bu fiyatları görünce mantıksız gelmişti hocam.

Zamanında mühendislik okumak için almıştım AutoCAD, SOLIDWORKS vb programlar için. Aldığımda 3400TL idi. Şimdi ikinci el olmasına rağmen bu fiyatları görünce mantıksız gelmişti hocam.
Herşeyin fiyatı pahalılaştı hocam. Yapacak bir şey yok.

5 bine satanlar da var. (Ssd yok )
Aynı ürün fiyatlarına ek olarak aynı özellikteki farklı cihazların fiyatlarına da bakmak gerek.
6200 civarı 960M olan cihazlar var.

Bence 5 Bine koyun sonra duruma göre yavaşça düşürürsün.
6dan koyup yavaştan inerim belki ama emin değilim satıp üst modele geçsem mi diye
Post automatically merged:

Herşeyin fiyatı pahalılaştı hocam. Yapacak bir şey yok.
Doğru diyorsun hocam teknik olarak bakınca dolar kaç lira iken almışımdır bunu :)

6dan koyup yavaştan inerim belki ama emin değilim satıp üst modele geçsem mi diye
Post automatically merged:

Doğru diyorsun hocam teknik olarak bakınca dolar kaç lira iken almışımdır bunu :)
He ben kesin satman lazım gözüyle baktım olaya. Eğer keyfi satıyorsan koy 6 bine dursun. Yazan olursa pazarlık yapar biraz düşersin. olmadı yavaşça fiyatı aşağı çekersin

Geri