Laptopum ne kadara satmalıyım?(yenisini alacağım)

konudan bağımsız olarak laptoptan memnun muydunuz

konudan bağımsız olarak laptoptan memnun muydunuz
şöyle söyleyebilirim aldığımda 8 gb ram vardı ve yetmiyordu.16 gb daha ekledim fazlasıyla yeterli oldu. Onun haricinden işlemci ısınan bir işlemci ama yüksek grafiklerde max 95 derece oldu( şu yaz gününde bence normal) daha üstüne çıkmadı. Ekran kartı hiç ısınmıyor. Güncel oyunları da açıyor bir sıkıntı olmadan. Yani memnunum ama 4070 li bir laptop almak istiyorum.

şöyle söyleyebilirim aldığımda 8 gb ram vardı ve yetmiyordu.16 gb daha ekledim fazlasıyla yeterli oldu. Onun haricinden işlemci ısınan bir işlemci ama yüksek grafiklerde max 95 derece oldu( şu yaz gününde bence normal) daha üstüne çıkmadı. Ekran kartı hiç ısınmıyor. Güncel oyunları da açıyor bir sıkıntı olmadan. Yani memnunum ama 4070 li bir laptop almak istiyorum.
soğutucu kullandınız mı hocam ekstra olarak? ben de bu laptopu almayı düşünüyorum çünkü ısınmasını hiç istemiyorum

Güzel cihaz sonradan tanıştığım bir arkadaş aldı 4060 olanını. Ben de o zamanlar Excalibur G870 almıştım. Casper asla önerilen bir marka olmadı o yüzden burada ballandıra ballandıra anlatacak bir şey yok ama benle aynı fiyata aldı 512 gb ssd varmış içinde bir de 8 gb ddr5 ram. 512 gb yüzünden asla istediği işleri yapamadı o sırada bende 1 tb hafızamın tadını çıkardım. :cool::hoba::kekw:

Gidip ssd ekleyecek ram ekleyecek parası zamanı olmayan tercih etmemeli. Onun harici Casper'ıma göre klavye hissiyatı, yakışıklılık, ince ve renk olarak çok daha iyiydi. Benim Casper ise ekran ms süresi yani tepki süresi açısından çok daha iyiydi. Ayrıca onun yani A15'in batarya performansı çok daha güzel yazılımı da çok daha güzel. DDR5 olması çok iyi bir de sizin, bende DDR4 var. Casper'da touchpad TUF A15'e göre çok daha büyük öyle de bir avantajı var bende ki modelin böyle de küçük detayları fark ediyorum. o.O2
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benimde 95 derece oluyor throttle yiyorum performans olarak çokta fark hissetmiyorum çünkü oyun yüklenmiş oluyor kalabalık olmayan yerlerde işlemcim 85 88 derece arası çok ağır yerlerde 90 üstüne çıkıyor. Ekran kartı da aynı sizin dediğiniz gibi.

Son düzenleme:
Geri