Neler Yeni

Laptopum sadece şarja takınca aşırı ısınıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hüseyin
merhabalar yaklaşık 2 yıldır kullandıgım laptop bi anda aşırı ısınmaya başladı ve bu durum sadece şarja takınca oluyor. şarjdan çıkarınca da doğal olarak performansı aşırı düşüyor şarjdayken ise normalin üstünde (95 derecelere kadar) çıkıyor.

Meeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Mustafa ege
İlgilendiği Kategoriler
Fh4
Gayet normal bir durum hocam cihaz şarjda tam güçte çalışacağı için işlemci en iyi performansı sergileyecek eğer cihazın bakımları da yapılmadıysa buda ısınmaya yola açar. Yapacağınız şey fan temizliği + termal macun yenileme.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hüseyin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gayet normal bir durum hocam cihaz şarjda tam güçte çalışacağı için işlemci en iyi performansı sergileyecek eğer cihazın bakımları da yapılmadıysa buda ısınmaya yola açar. Yapacağınız şey fan temizliği + termal macun yenileme.
evet hocam zaten bakımlarını da yaptırdım bu sorunu düzeltir diye fakat daha önce olmayan bişeyin şimdi olması can sıkııcı örneğin lolde 75 dereceyi geçmeden rahatlıkla 144 fps sabit alıyordum şu an ise hem o fpse ulaşamıyorum hem de 90 dereceleri görüyorum

Meeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Mustafa ege
İlgilendiği Kategoriler
Fh4
hocam crack dosyalara bulaştıysanız ondan da olma ihtimali olabilir laptopun boşta cpu kullanımı sıcaklık değerleri nasıl. Birde cihaz hakkında bilgi verirsen daha iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,622
Üyeler
167,532
Son üye
Jettmain
Top Bottom