Neler Yeni

Yardım Laptopuma 2. monitör bağlayamıyorum.

clam0r

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ozan Demir
Monster Abra A5 V15.8.1 laptopuma eski monitörüm olan Samsung S22B150 (VGA) VGA'yı HDMI dönüştürücüyle bilgisayarıma bağlamaya çalışıyorum fakat ekteki resimlerde de olduğu gibi VGA kısmı dönüştürücüye bağlayınca ''Kabloyu Kontrol Et'' uyarısı kayboluyor, HDMI kısmı da bilgisayarıma bağlıyorum fakat bilgisayar monitörü okumuyor bir türlü. Driverlarım güncel ne yapsam ne etsem bir türlü görüntü gelmiyor ve monitörün ışığı yanıp sönüyor sanki hiç bağlamamışım gibi. Yardımcı olursanız çok sevinirim
f6aa328b-1d36-4ebe-83a3-fd95a10ae88e.jpg
63f3ab18-7b40-49f0-8a75-83aed7db1c36.jpg
Screenshot_2.png
Screenshot_1.png

64Bit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Umut-Gün
Monster Abra A5 V15.8.1 laptopuma eski monitörüm olan Samsung S22B150 (VGA) VGA'yı HDMI dönüştürücüyle bilgisayarıma bağlamaya çalışıyorum fakat ekteki resimlerde de olduğu gibi VGA kısmı dönüştürücüye bağlayınca ''Kabloyu Kontrol Et'' uyarısı kayboluyor, HDMI kısmı da bilgisayarıma bağlıyorum fakat bilgisayar monitörü okumuyor bir türlü. Driverlarım güncel ne yapsam ne etsem bir türlü görüntü gelmiyor ve monitörün ışığı yanıp sönüyor sanki hiç bağlamamışım gibi. Yardımcı olursanız çok sevinirimAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
dönüştürücünün sağlam olduğuna emin misiniz daha önce çalışıyor muydu ?

clam0r

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ozan Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dönüştürücünün sağlam olduğuna emin misiniz daha önce çalışıyor muydu ?
Dönüştürücüyü başka yerde denemedim daha, artık bir ucu vga diğer ucu hdmi bir kablo almayı düşünüyorum başka çare yok gibi

64Bit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Umut-Gün
Dönüştürücüyü başka yerde denemedim daha, artık bir ucu vga diğer ucu hdmi bir kablo almayı düşünüyorum başka çare yok gibi
monitörün çalıştığına eminseniz, laptop soketinin sorunsuz olduğuna eminseniz, sorun ara kablodadır zaten sorunsuz olup olmadıklarınıda sadece deneyerek öğrenebiliyorsunuz malesef bi denetebilirseniz deneyin böyle bi imkanınız yok ise ucuz bir kablo alıp deneyin 100-150 tl gibi saçma fiyatlara almayın kabloyu

clam0r

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ozan Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
monitörün çalıştığına eminseniz, laptop soketinin sorunsuz olduğuna eminseniz, sorun ara kablodadır zaten sorunsuz olup olmadıklarınıda sadece deneyerek öğrenebiliyorsunuz malesef bi denetebilirseniz deneyin böyle bi imkanınız yok ise ucuz bir kablo alıp deneyin 100-150 TL gibi saçma fiyatlara almayın kabloyu
Teşekkür ederim tavsiyeniz için:)

Top Bottom