Neler Yeni

Laptopuma Masaüstü Takas Teklifi Geldi

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Arkadaşlar benim Laptopum Lenovo marka linkini aşağıya bırakıyorum. 22 ay daha garanti süresi var ve vergi mükellefi olduğumuz için kampanyalı fiyatta 7 bin TL'ye aldığımızı söyleyebilirim.

Gelen masaüstü teklifinin özellikleri de:

Ryzen 5 3600 Platinum Sample
Gskill 16gb 3600 mhz cl16 ram
samsung evo 970 1tb m2ssd
Kasa corsair 275 air flow 6 fanlı kumandalı
Psu powe sharkoon gold 750W
İşlemci soğutucusu ID Cooling SE-224-XT
Anakart asus prime B450M-A II
Ekran kartı ise Asus dual RX 5500 XT 4GB

Arkadaşlar aynı şehirde oturuyoruz takas işleminde sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.

Benim laptopum aşağı yukarı 10bin tl civarında ve hepsiburada kampanya yaptığı zaman 8.5bin tl ye kadar düşüyor. Masaüstü sistemin arkadaş tek tek toplamış ve 4 ay önce topladım sıfır aldım hepsinin kutu fatura garantisi tam diyor. Ama takaslarsam monitörüm olmuyor sizce üstüne monitör veya monitör parası istemeliyim?

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Değmez gibi ya zaten indirimli sistem falan oluncu 7 ile 8k arası 1660/s/ti sistemler oluyor. 8k yukarısı 2060 oluyor indirimli bir şey olunca. Adamın sistem bunlardan kötü ve monitor de yok.
Ekstra olarak W10 pro ve office programları almış orijinal keymiş. O zaman ek olarak monitör istiyorum. Performans olarak bir sıkıntı çıkartır mı oyunlarda. İşlemci tamam soğutucusu da var o.c lu olarak kullanmış galiba. Ekran kartı bi tık zayıf gibi geldi 4gb versiyonu bide.

Squex

80+ Silver
Ekstra olarak W10 pro ve office programları almış orijinal keymiş. O zaman ek olarak monitör istiyorum. Performans olarak bir sıkıntı çıkartır mı oyunlarda. İşlemci tamam soğutucusu da var o.c lu olarak kullanmış galiba. Ekran kartı bi tık zayıf gibi geldi 4gb versiyonu bide.
1650ti rx5500xt den güçsüz diye biliyorum ama yanlışım da olabilir
ama hocam bunların piyasası farklı biri laptop biri masaüstü monitör verse bile hala zararda olan sizmişsiniz gibi geliyor bilemiyorum

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ama hocam bunların piyasası farklı biri laptop biri masaüstü monitör verse bile hala zararda olan sizmişsiniz gibi geliyor bilemiyorum
Benim laptop şuan en ucuz Sıfır olarak 9800tl. Onun sistemini 2. elden sahibinden fiyatlandırdım 8300 tl tutuyor. Ekran kartı 3bin TL'ye satıyorlar sahibinden de garantili faturalı kutulu. Ekstra olarak monitör ve ekipman isteyeceğim okey derse tekrar düşünürüm.

Squex

80+ Silver
Benim laptop şuan en ucuz Sıfır olarak 9800tl. Onun sistemini 2. elden sahibinden fiyatlandırdım 8300 TL tutuyor. Ekran kartı 3bin TL'ye satıyorlar sahibinden de garantili faturalı kutulu. Ekstra olarak monitör ve ekipman isteyeceğim okey derse tekrar düşünürüm.
hocam 8k hayatta etmez o sistem geçen abdullah abi 8kya 2060 sistem yaptı

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,940
İsim
Mert Metshi
Değmez hocam

En İyi Cevap
3
hocam masaüstü istiyorsanız elinizdekini satıp sıfır masaüstü almanız kesinlikle daha ucuz gelir. Ayrıca meral ettim nasıl vergiden muaf olunuyor

Gralisizm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Gral Kral
evet öyle hocam. Rx 5500 xt kartı güzel bir kart aktif olarak kullanıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam masaüstü istiyorsanız elinizdekini satıp sıfır masaüstü almanız kesinlikle daha ucuz gelir. Ayrıca meral ettim nasıl vergiden muaf olunuyor
galiba 2050 den falan bahsediyoruz hocam :D

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
hocam 8k hayatta etmez o sistem geçen abdullah abi 8kya 2060 sistem yaptı
Sahibinden de eşit olarak karşılaştırdım. İşlemcisi 1,5k - 1tb m2ssd bin tl- ramleri bin tl.

Kasanın 2.el olarak sahibinden de bulamadım aynısnın beyaz rengi 650 tl civarıydı PSU sıfırı satılmıyor bulamadım fakat sahibinden de 600tl satan var 500e falan bırakır yani.

Ekran kartını da 3bin TL'ye satan da var 5bin tl satmaya çalışan da var. 3bin olarak baz alıyorum ben yani ederi 3 bin.
Bir de bu işlemci soğutucusuna 800 tl falan dedi telefonda konuştuk internetten bakıyorum aynısının beyaz renklisi 280 tl ben anlamadım bu işi.

evet öyle hocam. Rx 5500 xt kartı güzel bir kart aktif olarak kullanıyorum.

galiba 2050 den falan bahsediyoruz hocam :D
Hocam şirkete gider olarak gösterdiğimiz için ekstra vergisini ödemiyoruz. Yani yine o para çıkıyor bizden sonuçta ama 1 defa çıkıyor. Devlete diyoruz ben zaten vergimi ödemişim niye ekstra benden vergi alıyorsun diyorum onun vergisini önceden ödediğim için almıyor artık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Bence değmez hocam ama siz bilirsiniz.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Bence değmez hocam ama siz bilirsiniz.
Takasa girmiyim yani hepiniz değmez diyorsunuz. Ben üste 144hz monitör istiyorum ama kendisi 4bin tl ye almış 2.eli 2bin tl verirsem ben zarar giriyorum diyor. En son bana 144 hz monitör ayarla temizinden veya parasını ver kabul diyeceğim ederse yaparız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,031
Üyeler
166,314
Son üye
izleyici7944
Top Bottom