Laptopuma RAM alacağım ama...

BeroGreen

80+
Reaksiyon skoru
55
Arkadaşlar, merhaba. İmza kısmımda yazan laptopum için uyumlu olan, CPU-Z'den bakarak aynısı olduğunu anladığım bilgisayarım için +8 GB RAM takarak yükseltme yapmak istiyorum. Söz konusu olan parçayı 670 liralara kadar düşmüşken yakalayamadım ve bugün bu fiyattan satılıyor. Sizce elimi çabuk tutup "Buna da şükür..." diyerekten almalı mıyım, yoksa Black Friday'i mi beklemeliyim? (Sizce fiyatında düşüş olur mu o zamanlar?) Bu arada bilgisayarımda tek slot 8 takılı olduğunu ve bir slotunda boş olduğunu biliyorum. Yanlışsam düzeltin lütfen.

RAM: https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...-4800b-sc0-m425r1gb4bb0-fiyati,296450146.html

CPU-Z Ekran Görüntüsü:
1691501830614.png

Hocam ram konusunda fikrim yok ama bugün ne alırsan kardır.

Hocam ram konusunda fikrim yok ama bugün ne alırsan kardır.
Açıkçası ben de aynı fikirdeyim ama forumdan yorum almak istedim. Çünkü bu parçalar dolar kuruyla yükselip, düşüyor. Doların yavaşlayacağı ya da ineceği yok.

Arkadaşlar, merhaba. İmza kısmımda yazan laptopum için uyumlu olan, CPU-Z'den bakarak aynısı olduğunu anladığım bilgisayarım için +8 GB RAM takarak yükseltme yapmak istiyorum. Söz konusu olan parçayı 670 liralara kadar düşmüşken yakalayamadım ve bugün bu fiyattan satılıyor. Sizce elimi çabuk tutup "Buna da şükür..." diyerekten almalı mıyım, yoksa Black Friday'i mi beklemeliyim? (Sizce fiyatında düşüş olur mu o zamanlar?) Bu arada bilgisayarımda tek slot 8 takılı olduğunu ve bir slotunda boş olduğunu biliyorum. Yanlışsam düzeltin lütfen.

RAM: https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...-4800b-sc0-m425r1gb4bb0-fiyati,296450146.html

CPU-Z Ekran Görüntüsü:
Alıntıyı görüntüle
Black friday falan beklemeyin daha 3 ay var zaten bugünün fiyatıyla 3 ay sonrasının indirimli fiyatı aynı. Alın gitsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alın gitsin. Ek olarak o indirimler için o ismi kullanmayın.
Kardeşim sen forumun İslam bekçisi misin küfür etmemiş şey yapmamış sana mı soracak ne yazacağını?

Herkesin bildiği küfürden bahsetmiyorum. Elfaz-ı Küfür ve Ef'ali Küfür denilen şeyler. İnsanı kâfir eden sözler ve fiiler.
Öylemiymiş

sen dinle kafayı bozmuşsun kanka

Mübarek güne haşa şey diyor işte. Küfür söz olabilir.
Siz kafayı yemişsiniz bu arada. Ne kadar saçma bir cümle bu? O indirimin ve günün bir olayı var. Mübarek günle dalga geçilmesi ne alaka? Konuyla alakasız mesajdan dolayı sizi bildireceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,358
Üyeler
184,619
Son üye
Clash Royale Devi
Geri