Neler Yeni

Yardım Laptopuma yükseltme yapabilir miyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Yunus Emre
İlgilendiği Kategoriler
sj

Mimar Selim Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Anıl
sadece ram ve ssd takviyesi olur ama dell bu modelde belki rami lehimlemiş olabilir

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7

Demonious

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ali
8+8 gb şeklinde yapabilirsin.16 GB ram desteği sağlıyor.HDD yerine de SSD takarak büyük bir hızlanma elde edebilirsin.
HDD'yi değiştirmek için:
Ram'ini değiştirmek için:

Ram'i alırken DDR3L olmasına dikkat et.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Yunus Emre
İlgilendiği Kategoriler
sj
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
8+8 gb şeklinde yapabilirsin.16 GB ram desteği sağlıyor.HDD yerine de SSD takarak büyük bir hızlanma elde edebilirsin.
HDD'yi değiştirmek için:https:

Eyvallah
Mesaj otomatik birleştirildi:

sadece ram ve ssd takviyesi olur ama dell bu modelde belki rami lehimlemiş olabilir
Lehimlemek nedir, açıklar mısın?

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Yunus Emre
İlgilendiği Kategoriler
sj
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
HDD'yi değiştirmek için:https:

Peki,ben bunu tek başıma yapabilir miyim? Ya da bilgisayarcı ya versem yapar mı?

Demonious

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ali

Peki,ben bunu tek başıma yapabilir miyim? Ya da bilgisayarcı ya versem yapar mı?
Benim fikrime kalırsa direkt parçaları alıp bilgisayarcı vermen.Klavyeyi sökerken ve touchpad kablosunu sökerken yapacağın hatalar büyük maliyetlere yol açabilir.Tahmini fiyat olarak 50-100 lira gibi bir fiyata değiştireceklerini düşünüyorum.

Maliyet düşürmek için 128 gb SSD alıp, CD-ROM'u söküp oraya harddiskini HDD kutusuna koyup kullanabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Yunus Emre
İlgilendiği Kategoriler
sj
Benim fikrime kalırsa direkt parçaları alıp bilgisayarcı vermen.Klavyeyi sökerken ve touchpad kablosunu sökerken yapacağın hatalar büyük maliyetlere yol açabilir.Tahmini fiyat olarak 50-100 lira gibi bir fiyata değiştireceklerini düşünüyorum.

Maliyet düşürmek için 128 gb SSD alıp, CD-ROM'u söküp oraya harddiskini HDD kutusuna koyup kullanabilirsin.
Dediğin gibi yaparsam, aynı zamanda HDD yi de mi kullanmış oluyorum? HDD imin sağlığı kötü gözüküyor da?

Demonious

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ali
Dediğin gibi yaparsam, aynı zamanda HDD yi de mi kullanmış oluyorum? HDD imin sağlığı kötü gözüküyor da?
Evet, her ikisini de kullanmış olucaksın.Attığım HDD değiştirme videosunda zaten CD-ROM'un kolay söküldüğü gözüküyor.Her ikisini de kullanırken HDD arızası aldığında HDD kutusunu söküp HDD'yi değiştirebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,348
Üyeler
165,800
Son üye
Tİtan Warrior
Top Bottom