Neler Yeni

Yardım Laptopumda bir sorun oluştu açıklamya bakınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Semih Balcı
ilk olarak bi r oyunda sesim gitmemeye başladı önce ban yedim zannetiim fakat hesabımı arkadaşıma verdim ve onda sorun olmadı ardından bilgisayarımın ayarlaına bakmak için girdim ve bir yere tıklayınca tıkladığım şey açılmadı hep yükleniyor şekilde kaldı bende sorunu çözmek için bir şey indiriyim dedim ve indirmeye çaliştığım şey inmedi %100 de kaldı lütfen yardımcı olun

simo0275

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
ismail aydilek
ses te problem yaşıyosun aldığım kadarıyla
donanımsal veya sistemsel olma olasılığı var aygıt yöneticinden ses aygıtların bakarmısın anormal bir durum varmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Semih Balcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
donanımsal veya sistemsel olma olasılığı var aygıt yöneticinden ses aygıtların bakarmısın anormal bir duruma
aygıt yöneticisinde sıkıtnı yok benim anlatmak istediğim ayarlarla ilgili hiç bir şey yapamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

donanımsal veya sistemsel olma olasılığı var aygıt yöneticinden ses aygıtların bakarmısın anormal bir durum varmı

Ekler

• 20210512_143152.jpg
    20210512_143152.jpg
    2.2 MB · Hit: 22

simo0275

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
ismail aydilek
sistemin bozulmuş o zaman
onarma yapabiliyosan bir dene sfc komutu olması lazım internetde onuda deneyebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Semih Balcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sistemin bozulmuş o zaman
onarma yapabiliyosan bir dene sfc komutu olması lazım internetde onuda deneyebilirsin
şuan deniyorum sağol
bide yeniden başlatınca ayarlara girdi ve tekra indirmye başladı neden acaba bi sıfılayacağım bilisiyaro

simo0275

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
ismail aydilek
format atabilirsin

Top Bottom