Neler Yeni

laptopumda işlemci sıcaklığımı göremiyorum yardımcı olurmusunuz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alperen Barış
dell g15 5511 i7 11800h ve 3050 ti var 16 gb ram windows 11 pro kurulu gpu sıcaklığımı görsemde cpu sıcaklığımı göremiyorum.
neler yapmam gerekiyor tavsiyeleriniz varmı. msi afterburner i kurdum oda gpu sıcaklığını gösteriyor ancak cpu sıcaklığını göstermiyor.

mfimmel

80+ Silver
dell g15 5511 i7 11800h ve 3050 ti var 16 gb ram windows 11 pro kurulu gpu sıcaklığımı görsemde cpu sıcaklığımı göremiyorum.
neler yapmam gerekiyor tavsiyeleriniz varmı. msi afterburner i kurdum oda gpu sıcaklığını gösteriyor ancak cpu sıcaklığını göstermiyor.
Bilgisayarlar default olarak CPU sıcaklığını task managerden falan göstermez. BIOS'tan bakabilirsin. Ya da hwinfo veya AIDA64 iş görür.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alperen Barış
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayarlar default olarak CPU sıcaklığını task managerden falan göstermez. BIOS'tan bakabilirsin. Ya da hwinfo veya AIDA64 iş görür.
bi program ile baktım cs go oynadım oyun esnasında göremedim bittiği zaman max 95 di yaklaşık 10 sn sonra 50 lere düştü ekran kartını oyun sırasında görebiliyodum o 85 ortalama diyebilirim sence değerler nasıl.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alperen Barış
85 OC olmadan fazla.
İşlemci ye hiç girmedin bile sanırım. Yapacak bisey yok hocam aldım bi kere ısı değerlerine çok kafayı takmam ama öğrenmek istedim yinede ben oyunu oynarken fps düşmeleri falan yasamadım suanlık memnunum ilgin için teşekkür ederim.

mfimmel

80+ Silver
İşlemci ye hiç girmedin bile sanırım. Yapacak bisey yok hocam aldım bi kere ısı değerlerine çok kafayı takmam ama öğrenmek istedim yinede ben oyunu oynarken fps düşmeleri falan yasamadım suanlık memnunum ilgin için teşekkür ederim.
Macun da sıkıntı yoksa sıvı soğutma almanı öneririm dediğim gibi 80 üstü işlemciler için sağlıklı değerler değil. Laptoplarda bu sınır biraz daha geniş gerçi yine de sorun olmadığını düşünüyorsan sorun yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alperen Barış
Macun da sıkıntı yoksa sıvı soğutma almanı öneririm dediğim gibi 80 üstü işlemciler için sağlıklı değerler değil. Laptoplarda bu sınır biraz daha geniş gerçi yine de sorun olmadığını düşünüyorsan sorun yok.
Laptopu sıfır aldım hiç içini falan açmadım macunu ne durumda bilmiyorum bide laptopunda sıvı soğutmasımı var? Kanka sıkıntı olsa bile yapacak bişeyim yok açıkçası .

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
HWMonitor tercih edebilirsiniz. Sistemin genel olarak tüm bilgilerini görürsünüz.

Top Bottom