aynı rami almalısın yoksa uyuşmazlık çıkar yükseltme yapıcam derken gerileme yaparsın laptopundaki rame bak onun aynısını 2.slota takLaptopumda RAM yükseltmesi yapmayı düşünüyorum hangi RAM'i alsam sorunsuz kullanabilirim yardımcı olurmusunuz?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
şu anda laptopta 2933mhz ram var ve piysasada bulunmuyor.aynı rami almalısın yoksa uyuşmazlık çıkar yükseltme yapıcam derken gerileme yaparsın laptopundaki rame bak onun aynısını 2.slota tak
4 tane yuva var orda sıkıntı yok.laptop unda 2. ram yuvası olduğundan emin ol ondan sonra al
Mesaj otomatik birleştirildi:
sonra paran veya zamanın boşa gider
tamamdır sepete ekledim teşekkürler.Bu uyumludur.
Kingston 8 GB 3200 MHz DDR4 CL22 SODIMM KVR32S22S8/8 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston 8 GB 3200 MHz DDR4 CL22 SODIMM KVR32S22S8/8 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston 8 GB 3200 MHz DDR4 CL22 SODIMM KVR32S22S8/8 Ram özelliklerini incele, 694,66 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
3200se iyi yükseltilir ama mesela 8 gb 1600 mgz ram alırsan sıkıntı çıkar o anlamda demek istedim a1 tr varda kusura bakmaşu anda laptopta 2933mhz ram var ve piysasada bulunmuyor.
4 tane yuva var orda sıkıntı yok.
tamamdır sepete ekledim teşekkürler.